Page 1 of 1

Problem IE6 og blank.png sammen med SEO

Posted: Tue Jul 22, 2008 1:01 pm
by g14435
Hej
Mit logo vises ikke korrekt i IE6

Data: joomla 1.5.4

Konfig backend: SEO Settings
Search Engine Friendly URLs = Yes
Use Apache mod_rewrite = Yes (jeg kører med .htaccess)
Add suffix to URLs = Yes


IE7 og Mozilla firefox
ingen problemer.

IE6
under sider hvor mit logo skal være har jeg har et problem, logoet vises ikke korrekt.
højreklikkes på logoet for jeg denne URL :<...>/produkter/images/blank.png
denne mappe eksisterer ikke.

gør jeg det samme på forsiden af mit site får jeg denne URL<..>/produkter/images/blank.png
her vises logoet korrekt.

/Hesselberg

Re: Problem IE6 og blank.png sammen med SEO

Posted: Tue Jul 22, 2008 7:07 pm
by zimmik
Løsningen kan være, at gå ind i din templates index.php-fil, og finde det sted hvor der linkes til blank.png. Ret stien til http://ditdomæne.dk/images/blank.png. På den måde har den hele stien til billedet, og den skal ikke forsøge at regne noget om placeringen ud selv.

Re: Problem IE6 og blank.png sammen med SEO

Posted: Mon Jul 28, 2008 1:13 pm
by g14435
Hej Zimmik

Zimmik skrev:
Løsningen kan være, at gå ind i din templates index.php-fil, og finde det sted hvor der linkes til blank.png. Ret stien til http://ditdomæne.dk/images/blank.png. På den måde har den hele stien til billedet, og den skal ikke forsøge at regne noget om placeringen ud selv.

Dette løste desværre ikke problemmet.


Men se her!....I min index fil ligger denne variabel "enable_pngfix" jeg ændrede værdien fra "0" til "1"
Nu er det røde kryds i logoet væk.

$enable_pngfix = ($this->params->get("enablePngfix", 1) == 0)?"false":"true";
$enable_pngfix = ($this->params->get("enablePngfix", 1) == 1)?"false":"true";

/Hesselberg