Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Alt om søgemaskine optimering og brugervenlige URLs

Moderator: b-ronnow

Locked
mookmik
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Fri Dec 12, 2008 2:04 pm

Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Post by mookmik » Wed Mar 25, 2009 5:21 pm

Hejsa.

Jeg har et irriterende problem jeg ikke kan få løst, håber nogen kan hjælpe herinde.

Når jeg tager en google på min side sawasdeeplanet.com får jeg denne beskrivelse.
---
Welcome To Sawasdee Planet
Sawasdee Planet. Your window to Thailand. Increase font size; Default font size; Decrease font size. Welcome To Sawasdee Planet ...
---

I yahoo ser det sådan her ud:
---
Welcome To Sawasdee Planet
Your ... Skip to content. Skip to main navigation. Skip to first column. Skip ... Privacy. About ©2008-2009 All rights reserved.
---

Til sidst msn som er den der kommer det nærmest:
---
Welcome To Sawasdee Planet
Your Window To Thailand. ... Thailand "Land Of Smiles and Eastern Pearl" is one of the most exciting countries in the Far East.
---

Hvordan kommer jeg af med teksten i google "Increase font size; Default font size; Decrease font size. " og i yahoo "Skip to content. Skip to main navigation. Skip to first column. Skip ... Privacy. About ©2008-2009 All rights reserved." nogen der kan kommer med et råd eller hjælp, da jeg aner lige hvad der går galt der....

Jeg bruger Version 1.5.9

mookmik
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Fri Dec 12, 2008 2:04 pm

Re: Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Post by mookmik » Thu Mar 26, 2009 3:48 pm

Ved ikke om det har noget med mit problem at gøre, men min header viser ikke det samme i administrator vs. firefox, den tekst jeg har i google har jeg fremhævet under firefox, nogen der kan fortæller mig om jeg evt. kan slette den tekst et eller andet sted ?

Syntes det er sært teksten kun vises i kildekoden til firefox ?

... sådan ser det ud under administrator .....
<!-- BEGIN: HEADER -->
<div id="ja-headerwrap">
<div id="ja-header" class="clearfix" style="background: url(<?php echo $tmpTools->templateurl(); ?>/images/header/<?php echo $tmpTools->getRandomImage(dirname(__FILE__).DS.'images/header'); ?>) no-repeat top <?php if($this->direction == 'rtl') echo 'left'; else echo 'right';?>;">

<div class="ja-headermask">&nbsp;</div>

<?php
$siteName = $tmpTools->sitename();
if ($tmpTools->getParam('logoType')=='image'): ?>
<h1 class="logo">
<a href="index.php" title="<?php echo $siteName; ?>"><span><?php echo $siteName; ?></span></a>
</h1>
<?php else:
$logoText = (trim($tmpTools->getParam('logoText'))=='') ? $config->sitename : $tmpTools->getParam('logoText');
$sloganText = (trim($tmpTools->getParam('sloganText'))=='') ? JText::_('SITE SLOGAN') : $tmpTools->getParam('sloganText'); ?>
<h1 class="logo-text">
<a href="index.php" title="<?php echo $siteName; ?>"><span><?php echo $logoText; ?></span></a>
</h1>
<p class="site-slogan"><?php echo $sloganText;?></p>
<?php endif; ?>

<?php $tmpTools->genToolMenu(JA_TOOL_FONT, 'png'); ?>

<?php if($this->countModules('user4')) : ?>
<div id="ja-search">
<jdoc:include type="modules" name="user4" />
</div>
<?php endif; ?>

</div>
</div>
<!-- END: HEADER -->

.....sådan ser det ud i firefox under kildekkoden .......
<!-- BEGIN: HEADER -->
<div id="ja-headerwrap">
<div id="ja-header" class="clearfix" style="background: url(http://sawasdeeplanet.com/templates/ja_ ... eader2.jpg) no-repeat top right;">

<div class="ja-headermask">&nbsp;</div>

<h1 class="logo-text">
<a href="/index.php" title="SawasdeePlanet.com"><span>Sawasdee Planet</span></a>
</h1>
<p class="site-slogan">Your window to Thailand.</p>

<ul class="ja-usertools-font">
<li><img style="cursor: pointer;" title="Increase font size" src="http://sawasdeeplanet.com/templates/ja_ ... crease.png" alt="Increase font size" id="ja-tool-increase" onclick="switchFontSize('ja_purity_ja_font','inc'); return false;" /></li>

<li><img style="cursor: pointer;" title="Default font size" src="http://sawasdeeplanet.com/templates/ja_ ... -reset.png" alt="Default font size" id="ja-tool-reset" onclick="switchFontSize('ja_purity_ja_font',4); return false;" /></li>
<li><img style="cursor: pointer;" title="Decrease font size" src="http://sawasdeeplanet.com/templates/ja_ ... crease.png" alt="Decrease font size" id="ja-tool-decrease" onclick="switchFontSize('ja_purity_ja_font','dec'); return false;" /></li>

</ul>
<script type="text/javascript">var CurrentFontSize=parseInt('4');</script>

<div id="ja-search">
<form action="index.php" method="post">
<div class="search">
<input name="searchword" id="mod_search_searchword" maxlength="20" alt="Search" class="inputbox" type="text" size="20" value="search..." onblur="if(this.value=='') this.value='search...';" onfocus="if(this.value=='search...') this.value='';" /> </div>

<input type="hidden" name="task" value="search" />
<input type="hidden" name="option" value="com_search" />
</form>
</div>

</div>
</div>
<!-- END: HEADER -->
....

mookmik
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Fri Dec 12, 2008 2:04 pm

Re: Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Post by mookmik » Sun Mar 29, 2009 9:44 am

Jeg har søgt og ledt, men kan ikke finde en løsning på mit problem.

Nogen der kan fortæller mig hvorfor google tager dette med i ens beskrivelse og yahoo/msn ikke gør det og er det noget jeg kan slette/ændre set i forhold til google ?

google tager dette med i beskrivelsen som er fremhævet
<ul class="ja-usertools-font">
<li><img style="cursor: pointer;" title="Increase font size" src="http://sawasdeeplanet.com/templates/ja_ ... crease.png" alt="Increase font size" id="ja-tool-increase" onclick="switchFontSize('ja_purity_ja_font','inc'); return false;" /></li>

<li><img style="cursor: pointer;" title="Default font size" src="http://sawasdeeplanet.com/templates/ja_ ... -reset.png" alt="Default font size" id="ja-tool-reset" onclick="switchFontSize('ja_purity_ja_font',4); return false;" /></li>
<li><img style="cursor: pointer;" title="Decrease font size" src="http://sawasdeeplanet.com/templates/ja_ ... crease.png" alt="Decrease font size" id="ja-tool-decrease" onclick="switchFontSize('ja_purity_ja_font','dec'); return false;" /></li>
</ul>

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Post by Gadensgaard » Sun Mar 29, 2009 10:03 am

Hvad med at fjerne skidtet?

mookmik
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Fri Dec 12, 2008 2:04 pm

Re: Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Post by mookmik » Sun Mar 29, 2009 10:30 am

Gadensgaard wrote:Hvad med at fjerne skidtet?
Hvis jeg sletter det, så vil det ikke gå ud over min template ?

Så jeg kan bare smide det her væk ?

Jeg regner med at jeg skal slette det herfra, på en eller anden måde ?

<!-- BEGIN: HEADER -->
<div id="ja-headerwrap">
<div id="ja-header" class="clearfix" style="background: url(<?php echo $tmpTools->templateurl(); ?>/images/header/<?php echo $tmpTools->getRandomImage(dirname(__FILE__).DS.'images/header'); ?>) no-repeat top <?php if($this->direction == 'rtl') echo 'left'; else echo 'right';?>;">

<div class="ja-headermask">&nbsp;</div>

<?php
$siteName = $tmpTools->sitename();
if ($tmpTools->getParam('logoType')=='image'): ?>
<h1 class="logo">
<a href="index.php" title="<>"><span><?php echo $siteName; ?></span></a>
</h1>
<?php else:
$logoText = (trim($tmpTools->getParam('logoText'))=='') ? $config->sitename : $tmpTools->getParam('logoText');
$sloganText = (trim($tmpTools->getParam('sloganText'))=='') ? JText::_('SITE SLOGAN') : $tmpTools->getParam('sloganText'); ?>
<h1 class="logo-text">
<a href="index.php" title="<>"><span><?php echo $logoText; ?></span></a>
</h1>
<p class="site-slogan"><?php echo $sloganText;?></p>
<?php endif; ?>

<?php $tmpTools->genToolMenu(JA_TOOL_FONT, 'png'); ?>

<?php if($this->countModules('user4')) : ?>
<div id="ja-search">
<jdoc:include type="modules" name="user4" />
</div>
<?php endif; ?>

</div>
</div>
<!-- END: HEADER -->

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Post by Gadensgaard » Sun Mar 29, 2009 10:53 am

Jeg tror bare det er

<?php $tmpTools->genToolMenu(JA_TOOL_FONT, 'png'); ?>

men jeg har ikke selv tidligere brugt det template. Jeg kunne også forestille mig du kan slå det fra under templateparametrene fra joomla admin.

mookmik
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Fri Dec 12, 2008 2:04 pm

Re: Hjælp til min tekst google (yahoo) som ser sær ud.

Post by mookmik » Sun Mar 29, 2009 11:10 am

Gadensgaard wrote:Jeg tror bare det er

<?php $tmpTools->genToolMenu(JA_TOOL_FONT, 'png'); ?>

men jeg har ikke selv tidligere brugt det template. Jeg kunne også forestille mig du kan slå det fra under templateparametrene fra joomla admin.
Jeg har slettet den linie <?php $tmpTools->genToolMenu(JA_TOOL_FONT, 'png'); ?> så må vi se om google kan hitte ud af det .....

Er ikke sikker på jeg kan slå det fra i joomla admin, syntes ikke der er så mange muligheder der.

Tak for hjælpen, jeg krydser fingre for at det løser omtalte problem.


Locked

Return to “SEO”