Dublicate co0ntent

Alt om søgemaskine optimering og brugervenlige URLs

Moderator: b-ronnow

Locked
tcas
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Feb 23, 2009 1:39 pm

Dublicate co0ntent

Post by tcas » Tue Jul 21, 2009 3:34 pm

Hej
Jeg er ny joomla bruger og har indtil nu løst mange problemer ved at læse i dette forum, men nu har jeg fået et problem.
Jeg har forstået, at det med hensyn til søgemaskiner ikke er godt at have dublicate content i ens hjemmeside, men i joomla har man jo ofte en artikel, som er knyttet til et menupunkt, og det gør, at der i et sitemap både er en sti direkte til artiklen og en gennem menupunktet, men kan måske udelukke den ene, men metainformationen sidder på artikelen og sidetitlen på menupunktet, og så kommer man jo til at udelukke en af disse informationer.
Er der nogen, der har en løsning på det?

Med venlig hilsen
tcas
Last edited by zimmik on Wed Sep 09, 2009 8:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: Begyndelsesbogstavet i overskriften rettet til stort bogstav.

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Dublicate co0ntent

Post by Gadensgaard » Tue Jul 21, 2009 6:57 pm

Hej tcas

Det er ikke et problem at der er et link til en underside fra flere steder. Problemet kommer hvis det er forskellige links til samme side (altså hvis http://www.dinside.dk/underside1 og http://www.dinside.dk/underside2 peger på samme side). Ved at bruge SH404SEF kan du komme uden om problemerne med dublicate content.

tcas
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Feb 23, 2009 1:39 pm

Re: Dublicate co0ntent

Post by tcas » Wed Jul 22, 2009 12:02 pm

Tak for hurtigt svar, du har selvfølgelig ret, så nu har jeg mere ro i sindet.

Mvh.
tcas


Locked

Return to “SEO”