Page 1 of 1

SEO problemer

Posted: Tue Aug 11, 2009 4:36 pm
by sabumnim
Hej alle

Er godt igang med at bygge mit site op, lokalt på egen computer.

Har haft installeret sh404SEF, men fik ikke SEO urls ud af det som håbet.

Jeg kører Joomla_1.5.14-Stable-Full_Package.

Derfor har jeg nu afinstalleret sh404sef igen men har stadig sat hak i følgende:
SEO settings: Search engine urls - Ja, use apache mod_rewrite - JA, add suffix - JA

Og nu kommer mine urls fint ud, men når jeg går fra forsiden (som virker fint) og til side 2 som hedder "Referencer" så får jeg denne fejl:
Object not found!
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404


Kan én af jer guide mig til hvorfor dette sker?

Mine URLs er som de skal være men, dog får jeg en fejl 404 som benævnt ovenfor.

//Carsten

Re: SEO problemer

Posted: Wed Aug 12, 2009 10:13 pm
by tresan
Du har omdøbt htaccess.txt til .htaccess ikke?

Ellers så husk at når du bruger SH404sef så skal Joomlas konfigurationsindstillinger til SEF ikke være slået til - det skal konfigurationsindstillingerne for SH404sef derimod og de skal stå til at bruge mod_rewrite (.htaccess)

Re: SEO problemer

Posted: Wed Aug 12, 2009 10:34 pm
by sabumnim
tresan wrote:Du har omdøbt htaccess.txt til .htaccess ikke?

Ellers så husk at når du bruger SH404sef så skal Joomlas konfigurationsindstillinger til SEF ikke være slået til - det skal konfigurationsindstillingerne for SH404sef derimod og de skal stå til at bruge mod_rewrite (.htaccess)
Hej tresan

Jo, jeg har omdøbt htaccess til .htaccess, men jeg var ikke klar over at Joomlas konfig indstillinger ikke skal være aktiveret.
Det havde jeg ikke lige forstået ud af det skrevne, så det vil jeg prøve at slå fra igen og så kun køre med sh404sef indstillinger.

Tak for hintet 8)

//Carsten