Page 1 of 1

Ejendomsmægler eller Ejendomsmaegler?

Posted: Mon Apr 21, 2014 11:30 am
by Ejendomsmaegler
??? I forhold til Google hvad er så bedst?

Jeg skal til at have lavet en Ejendomsmægler hjemmeside og derfor har jeg købt et godt domænet tror jeg. [ redacted ] men det hedder rigtigt [ redacted ]
Nu er mit spørgsmål så. Hvordan håndtere Google dette?
Jeg vil gerne ligge højt i Google på Ejendomsmægler, derfor jeg har købt [ redacted ] men ikke på [ redacted ] som jo igen mening giver.
Kan Google godt forstår at [ redacted ] er det samme som Ejendomsmægler og hvis jeg laver links man ankertekst som her: [ redacted ] Ved Google så godt det er fordi domænet hedder Ejendomsmægler på danks?
Hvad er bedst at gøre her? Skal jeg købe et domæne med ae eller hvordan?

Re: Ejendomsmægler eller Ejendomsmaegler?

Posted: Fri Oct 03, 2014 11:25 am
by chrpust
Hej Ejendomsmaegler

Har du fået svar på dit spørgsmål :) ? Andet sted!

De bedste hilsner
Christian

Re: Ejendomsmægler eller Ejendomsmaegler?

Posted: Thu Feb 05, 2015 12:26 am
by lpete
Der er en del tekniske problem med æøå i domænenavne, så jeg anbefaler altid at man undgå æøå domæner og i stedet går efter fx. ejendomsmaegler.org fremfor ejendomsmægler.org

Re: Ejendomsmægler eller Ejendomsmaegler?

Posted: Wed Mar 09, 2016 5:01 pm
by SteffenK
Vælg altid det domænenavn, der har ae, oe, eller aa. Google er som Ipete ganske rigtigt siger dårlige til at læse æøå. Men det er en god idé at reservere det andet domænenavn samtidig, så der ikke er en anden, der registrerer det samme domæne som dig. Læs evt. mere her http://domaeneguide.dk/domaenenavn/ om fordele og ulemper ift. valg af domænenavn.

Re: Ejendomsmægler eller Ejendomsmaegler?

Posted: Wed Jan 11, 2017 10:43 am
by XPRTMIKAEL
Så længe du er på et dansk marked ville jeg bruge mægler men stadig have domainet maegler og bare redirect til siden hvis folk søger efter maegler. Derudover ville jeg lave meta informationer med æ da dine kunder er lokaliseret i danmark.

Re: Ejendomsmægler eller Ejendomsmaegler?

Posted: Sun Sep 23, 2018 2:54 pm
by madslundholm
Vi har netop drøftet samme problemstilling for en af vores kunder. I og med at virksomheden henvendte sig til det danske marked, lavede vi domænet med ø,å og æ men købte og redirectede vi domænet uden ø,å og æ. Et af problemerne er, at ø,å og æ får den "grimme" domænenavn, som uden tvivl mindsker konverteringsraten fra sociale medier. Derfor linkede vi altid til domænet uden ø,å og æ, hvorefter den besøgende ville blive sendt videre.

Re: Ejendomsmægler eller Ejendomsmaegler?

Posted: Thu Jun 13, 2019 8:31 am
by Kammerjunk
Undgå æøå i domænenavne. Du kan sagtens ranke på ejendomsmægler uden at dit domæne indeholder ordet.