Altering Virtuemart's Price Display

This forum is for extensions for Joomla! version 1.0

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
hungree
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 98
Joined: Fri Mar 30, 2007 12:42 pm

Altering Virtuemart's Price Display

Post by hungree » Wed Sep 12, 2007 12:13 pm

Hello,

I am working on a virtuemart site for a client and they are spazzing because the price display is hard to read. It puts a space without comma in between prices. IE. $1,599.00. Is displayed CND1 599. People are thinking the products are just $599 instead of 1599. I've poked about in the Virtuemart folders and can't seem to find the bit of text I need to edit. Anyone got any ideas?  ???

Here is a link to the page: http://www.sturbaindesigns.com/riseup/index.php

Thanks!

ffuxaq
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Sep 15, 2007 9:07 am

Re: Altering Virtuemart's Price Display

Post by ffuxaq » Sat Sep 15, 2007 9:16 am

hi,
you have to change the format of {product_price} in this file:  browse_1.php (administrator/components/com_virtuemart/html/browse)

( or browse_X if you have changed parameters in VM main configuration )

kraakje
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Thu Sep 01, 2005 12:15 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: Altering Virtuemart's Price Display

Post by kraakje » Sat Sep 15, 2007 9:44 am

I had this problem too.. I solved it this way: go to "edit shop" and put a &nbsp before and/or behind the curruncy symbol, like this:
 € 
that did the trick for me  8)

hungree
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 98
Joined: Fri Mar 30, 2007 12:42 pm

Re: Altering Virtuemart's Price Display

Post by hungree » Sat Sep 15, 2007 11:38 am

THANKS! you the best

Jayden
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Feb 23, 2009 3:08 am

Re: Altering Virtuemart's Price Display

Post by Jayden » Fri Sep 23, 2011 7:25 am

My clients complained about this too! Thankfully, in Edit Store, there is a Thousands Separator option.


Locked

Return to “Extensions - 1.0.x”