BEEZ registration fails with 403 - "standard" template works???

Everything to do with Joomla! 1.5 templates and templating.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Locked
petey318
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Mar 14, 2007 10:55 am

BEEZ registration fails with 403 - "standard" template works???

Post by petey318 » Wed Mar 28, 2007 6:46 am

Hi -
Firstly, total newbie here, so please excuse me if I am raising something which has already been covered elsewhere...  (and yes, I did search beforehand).

I am running Joomla 1.5 (nightly build) here on a local Linux+Apache server.  Using the "standard" template with 1.5, I can register new users from the frontend with no issues.  When I make "BEEZ" the default template however, my test users get a 403 error when they click on the "submit" button when they try to register.

I probably have some configuration issue here, however on previous test installs of Joomla (ie the stable 1.X family) there seems to be no problem.  I have also done test installs of Mambo as well (just to test, you uderstand  :)) and similarly, no problems.

Interesting that changing the template can break the registration process?  I would be interested in any comments you might have on this - hopefully you have seen this problem too.

Thanks & best regards
Peter - Joomla! newbie....

User avatar
rdeutz
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 364
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:50 am
Location: Germany - Aachen
Contact:

Re: BEEZ registration fails with 403 - "standard" template works???

Post by rdeutz » Wed Mar 28, 2007 7:47 am

petey318 wrote: When I make "BEEZ" the default template however, my test users get a 403 error when they click on the "submit" button when they try to register.

I probably have some configuration issue here, however on previous test installs of Joomla (ie the stable 1.X family) there seems to be no problem.  I have also done test installs of Mambo as well (just to test, you uderstand  :)) and similarly, no problems.

Interesting that changing the template can break the registration process?  I would be interested in any comments you might have on this - hopefully you have seen this problem too.
I'am getting this error, also.

We have changed the registration form to make the form accessible. In the meantime the underlying sytem is changed and the developer who has made the change hasn't changed the template. That's the problem.

Thanks for the report.
Best Regards, Robert
My Blog: http://www.robert-deutz.de - follow me on twitter @rdeutz
Professional Services for Joomla! http://rdbs.de - follow on twitter @rdbsnews

fantasia
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Apr 10, 2007 12:18 pm

Re: BEEZ registration fails with 403 - "standard" template works???

Post by fantasia » Tue Apr 10, 2007 12:22 pm

Hi,

Is this problem solved already, because I'm getting the same error still.
Using the latest 1.5 nightly build. Maybe I'm doing something wrong?

Kees

User avatar
rdeutz
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 364
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:50 am
Location: Germany - Aachen
Contact:

Re: BEEZ registration fails with 403 - "standard" template works???

Post by rdeutz » Wed Apr 11, 2007 10:20 am

I have fixed the problem, but i havn't access to the svn. Have send a patch to the dev group and now we all have to wait  :pop
Best Regards, Robert
My Blog: http://www.robert-deutz.de - follow me on twitter @rdeutz
Professional Services for Joomla! http://rdbs.de - follow on twitter @rdbsnews


Locked

Return to “Templates for Joomla! 1.5”