Page 18 of 18

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Tue Jul 22, 2008 3:41 am
by gugaa
sandhie wrote:
the search bar gray container stopped loading correctly
I still don't get it, do you have a screen shot of this?
Coz i don't think i have that kind of problem.
I don't know why, but when I install it in my computer, it loads correctly. When I load it from http://www.wavingattrains.com/redevo_eleven/ from my computer, the problem appears. But, when I load it from this same site on my friend's house, it loads correctly...

Here is the print screen:

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Tue Jul 22, 2008 7:12 am
by sandhie
Well, it loads correctly in my computer, using firefox 2.0.0.16 and ie 6
What browser are you use? Have you tried with different browser?

I see the problem on your print screen, is #user4 & #user4 .bg4 background image is not appear.
here's the css:

Code: Select all

#user4 {
position:absolute;
right:0;
top:-26px;
background:url(../images/user4bg-l.jpg) top left no-repeat;
padding-left:38px;
color:#000;
z-index:1000;
}

#user4 .bg4{
background:url(../images/user4bg.jpg) top left repeat-x;
padding:5px 12px 5px 10px;
}
???

Sorry, but i still don't know why is that happen...

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Tue Jul 22, 2008 8:10 am
by Hils
gugaa wrote:
sandhie wrote:
the search bar gray container stopped loading correctly
I still don't get it, do you have a screen shot of this?
Coz i don't think i have that kind of problem.
I don't know why, but when I install it in my computer, it loads correctly. When I load it from http://www.wavingattrains.com/redevo_eleven/ from my computer, the problem appears. But, when I load it from this same site on my friend's house, it loads correctly...

Here is the print screen:
It is probably because you have looked at the site so much on your computer during development that you have a browser cache problem. It loads fine for me and your friend so just clear your browser cache and it will be OK on your computer. Clearing the browser cache is something to do regularly when developing.

Tip: put your url in http://browsershots.org/ to see what other see.

Hils

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Wed Jul 23, 2008 1:10 am
by gugaa
I had cleared the cache already, but nothing changed. If is a cache problem, I think it is on the internet provider cache. I have 2 computers here, and both load it this way...

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Fri Jul 25, 2008 6:08 am
by 04gotgoat
Hello. I love this template. I am having an issue only when viewing in IE7 ((FireFox shows correctly). How can I align my right column better? I have attached a screen shot. Thanks in advance!

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Tue Aug 05, 2008 12:47 pm
by kmrjoomla
Hi, First of all, this is a very nice looking template and I am planning to use it. Thank you.

My question is about the grey box in the user3/top menu area. I have included my main menu in user3, which now appears at top right corner. I do not have anything else in the user 3 module and I am not planning to either, (eg, 'newsflash' stuff in the demo template). So, underneath my menu in user3, the grey box still appears and it is quite large. Is it possible to make it smaller just enough for the menu. I was expecting once I removed the newsflash stuff it would be automatically be smaller (like other modules). Thank you for any suggestions.

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Sat Aug 09, 2008 12:51 am
by JuanLUX
Mat-D-Rat wrote:I have a minor problem with this template in IE7 Sometimes the "Footer bar" does not go to the bottom of the document, and ends up of the text normally about 1/3 of a page up (over everything). However refreshing the page then puts it in the correct place - Any ideas?
Having the same problem that Mat-D-Rat with the "Footer Bar" and also with the "user1" and "user2" module positions (see attachments). I will really appreciate any help on this.

Thanks in advance
attach1.jpg
attach2.jpg

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Sun Aug 24, 2008 1:12 am
by JuanLUX
JuanLUX wrote:
Mat-D-Rat wrote:I have a minor problem with this template in IE7 Sometimes the "Footer bar" does not go to the bottom of the document, and ends up of the text normally about 1/3 of a page up (over everything). However refreshing the page then puts it in the correct place - Any ideas?
Having the same problem that Mat-D-Rat with the "Footer Bar" and also with the "user1" and "user2" module positions (see attachments). I will really appreciate any help on this.

Thanks in advance
attach1.jpg
attach2.jpg
This issue only appears in MSIE (either 6.x and 7.x) and it is very strange as some minutes later and without reloading the page the "Footer Bar" goes automatically to the correct position :eek:

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Sun Aug 24, 2008 5:18 pm
by JuanLUX
Ok, after some tests I have found a solution to the "footer" issue. I don't know if it is the clearest one but at least it works for me ;)

These are the changes I've made

index.php -- template file. I've changed the "class" used for the "footer" section for a new one called "syndicate"

This is the original code (near line 124 index.php file)

Code: Select all

<div id="footer">
  <p class="footerleft">
   <jdoc:include type="modules" name="syndicate" />
 </p>
 <p class="footerright">
and these are the changes I've made:

Code: Select all

<div id="syndicate">
  <p class="syndicateleft">
   <jdoc:include type="modules" name="syndicate" />
   </p>
   <p class="syndicateright">
On the other hand you have to add this new "class" to the template.css file. This is the piece of code you have to add to that file (note the commented position:relative sentence as this was the one causing the problems):

Code: Select all

#syndicate {
clear:both;
color:#fff;
background-color:#777;
padding:6px 0px;
margin:16px 0;
/* position:relative; */
width:100%;
text-align:center;
}
#syndicate a{
font-weight:normal;
color:#ccc;}

#syndicate a:hover{
color:#fff;
text-decoration:none;
}

#syndicate .syndicateleft{
float:left;
padding-left:16px;
}

#syndicate .syndicateleft img{
vertical-align:middle;
}

#syndicate .syndicateright{
float:right;
padding-right:16px;
}

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Fri Aug 29, 2008 5:32 pm
by fchevitarese
Very beautifull ,,,
Very very good!!!

Re: Template Contest Entry - [RedEvo_Aphelion] v1.1.0.7!!

Posted: Wed Sep 03, 2008 11:48 am
by AbyssLLC
I've adopted the RedEvo Aphelion template for my site because I love the way it looks. It looks great.

There is an issue with the main content overlapping the right modules especially if any registered user logs in or out. I already set the parameters in menu manager to 1 column but when a user logs in or out it turns back into 2 columns. Please advise.

site: abyss.com

Image

Image

Image


I read the posts on how to make one column instead of two in the main content but I could not perform the following:
In the admin section go to MENU > MAIN MENU > NEWS (The news module) then go to Parameters - Basic on the right, under columns choose 1.
I don't have the "News" Module. I cannot locate it.

site: abyss.com

Please advise. Thank you for your help.