Page 1 of 1

Novi Forge projekat za prevode!

Posted: Sat Mar 24, 2007 3:30 pm
by BSD
Kao sto ste vec mozda premietili Joomla! ima novi Forge sajt koji je daleko bolji od onog sto smo ranije koristli. I nasi projekti su se takodje preselili te sad prevode mozete preuzimati sa: http://joomlacode.org/gf/project/rstransl/. Arhive sa prevodima se nalaze pod Files dok je dokumentacija..pod Docs..zamislite.:) Ukoliko neko zeli da radi prevod i da tamo dodaje arhive neka se registruje a ja cu ga dodati na nas projekat.:)

Re: Novi Forge projekat za prevode!

Posted: Sat Mar 24, 2007 7:28 pm
by web4you
Svaka cast!

Re: Novi Forge projekat za prevode!

Posted: Tue Mar 27, 2007 6:33 pm
by tomaja
Jedna mala sugestija: bilo bi dobro sa se u imenu fajlova sa prevodom nađe i oznaka verzije komponente za koju prevod važi. Za neke prevode verzija je upisana ali za većinu nije. Ovo je bitno kako ljudima koji koriste prevode tako i onima koji ih uređuju. Ako treba pomoć, tu sam  :P

Poz.

Re: Novi Forge projekat za prevode!

Posted: Tue Mar 27, 2007 10:31 pm
by BSD
Slazem se. Samo sto su mi prevodi slati bez verzija tako da nisam stigao da otvaram pakete, gledam sta je unutra i menjam imena paketima. Na zalost. Ali sve nove verzije koje budem dobijao ce biti "upristojene".:)

Re: Novi Forge projekat za prevode!

Posted: Wed Mar 28, 2007 1:15 am
by jazzmanYU
Pozdrav Marko,

Samo da proverim... Ja sam napravio novi nalog na forge-u (jazzman). S onim starim nisam mogao da se ulogujem. Jel' to OK?