joomfish language selector problem

General questions regarding the use of languages in Joomla! 1.5.

Moderator: General Support Moderators

hafizsyrimo
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Thu Nov 03, 2011 4:48 am

joomfish language selector problem

Postby hafizsyrimo » Thu Nov 03, 2011 4:58 am

i have a problem here.

i have a site that using 2 different languages such is english(uk) and Malay.

but the problem is,when i select malay at joomfish language selector,the content of this page run perfectly.but when i select english(uk), my site content has gone

this is malay language url:http://rempithost.com/epdlive/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=467&lang=ms

and this eng(uk) url:http://rempithost.com/epdlive/index.php?lang=en-GB&option=com_content&Itemid=486

there have a diffrent in url.

i dont know how to solve it...

anyone can help me....???

bbarclay6
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 116
Joined: Sat Oct 25, 2008 7:13 pm
Location: Sheridan Wyoming
Contact:

Re: joomfish language selector problem

Postby bbarclay6 » Tue Nov 15, 2011 9:02 pm

This is a difficult thing for most people to grasp on how joomfish works with two languages like this. It's really an easy fix. Best if you call me and we discuss this though, because you will need to be shown how to fix this. It's to time consuming to type it all out here.

[mod note - imanickam: Removed the Phone Number]
Last edited by imanickam on Thu Nov 17, 2011 5:40 am, edited 1 time in total.
Reason: Removed the Phone Number
If you have more questions PM me or
Need Support Call 307-461-0220
http://101online.org

AGRfoto
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 46
Joined: Mon Jan 31, 2011 3:07 pm

Re: joomfish language selector problem

Postby AGRfoto » Sun Jun 02, 2013 9:34 pm

bbarclay6 wrote:This is a difficult thing for most people to grasp on how joomfish works with two languages like this. It's really an easy fix. Best if you call me and we discuss this though, because you will need to be shown how to fix this. It's to time consuming to type it all out here.


That's a shame, had I now been able to read this solution (and perhaps others) your time would have helped more than one. If we all call you, then that would consume more even more time ;-)

At least I know there is something I can do. When I find it I shall return here with the 'time consuming' results.

AGRfoto
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 46
Joined: Mon Jan 31, 2011 3:07 pm

Re: joomfish language selector problem

Postby AGRfoto » Sat Oct 11, 2014 9:15 pm

Best solution for me was: upgrade to Joomla 2.5 or 3.3 and use Falang


Return to “Language - Joomla! 1.5”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests