how can i translate a component that has no translation.

General questions regarding the use of languages in Joomla! 1.5.

Moderator: General Support Moderators

Locked
sojom7
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Mar 31, 2011 8:21 pm

how can i translate a component that has no translation.

Post by sojom7 » Sun Nov 13, 2011 2:20 pm

hello there.i would like to ask how can someone translate a component in joomla and then this translation will be avalaible in joomfish control panel.I have read related articles but i can't understand yet.Can anyone explain me how xml is working because i'm kind of newbie!

Plz it's urgent

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26035
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: how can i translate a component that has no translation.

Post by Per Yngve Berg » Sun Nov 13, 2011 8:53 pm

You have to rewrite the component and use Jtext for translatable strings.

http://docs.joomla.org/JText/


Locked

Return to “Language - Joomla! 1.5”