Front Page Slide show mess up issue in IE

General questions regarding the use of languages in Joomla! 1.5.

Moderator: General Support Moderators

Locked
bash_ban
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Thu Dec 01, 2011 1:59 pm

Front Page Slide show mess up issue in IE

Post by bash_ban » Thu Dec 01, 2011 9:37 pm

Our website front page slide show is messing up in IE when we click home page menu. The scenario is "When we navigate to another page and then click Home, the home page's front page slide show comes in jumbled way with all characters/pictures overlapping on each other". After this issue if we refresh home page (with F5), the page displays correctly. This problem we are facing only in IE, but working fine in Google Chrome.

We are using Joomla version 1.5.12.

1. Please go to our website http://www.pmiagckw.org/.
2. Click on "Recipients of 2011 PMI Project of the Year Award" link on the right side of Home page.
3. After going to that screen, Click on Home page menu.
4. Now the Home page's front page slide show comes in jumbled way with all characters/pictures overlapping on each other.

Kindly help to sort this issue.

Thanx.

hardc0d3d
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sat Feb 20, 2010 11:16 pm
Location: Romania
Contact:

Re: Front Page Slide show mess up issue in IE

Post by hardc0d3d » Fri Dec 02, 2011 1:53 pm

Somewhere in the javascript code that initializes the slideshow it's document.addEvent('load',function() {...}); instead of domready. I believe this is the problem.

mikerick14
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Nov 29, 2011 9:09 am

Re: Front Page Slide show mess up issue in IE

Post by mikerick14 » Sat Dec 03, 2011 7:19 am

check your java script

bash_ban
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Thu Dec 01, 2011 1:59 pm

Re: Front Page Slide show mess up issue in IE

Post by bash_ban » Sat Dec 03, 2011 5:27 pm

Thanks for your feedback folks. Since I am basic user of Joomla, i still need to understand in detail where to change and what. I have my test site which is http://test.pmiagckw.org this is mostly identical site. But this issue does not appear in this site. Any clues ?


Locked

Return to “Language - Joomla! 1.5”