3 languages 2 domains same Joomla

General questions regarding the use of languages in Joomla! 1.5.

Moderator: General Support Moderators

Locked
hrgator
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Mar 23, 2012 9:41 pm

3 languages 2 domains same Joomla

Post by hrgator » Fri Mar 23, 2012 11:10 pm

Hy everyone. My first post here looks like it. Mostly I read so...

I have a three lingual website that I want it to use two domains. One domain for first two languages and one domain for third one. I want it like that because of meta, search and country that the third language is oriented. I would like that when the language is chaged it changes domain but the website is same.
I use joomFish and also sh404.

Is there any way to do this or I am just fantasizing? I realy dont have any clue how to make this work.

 
hrgator
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Mar 23, 2012 9:41 pm

Re: 3 languages 2 domains same Joomla

Post by hrgator » Sun Mar 25, 2012 7:29 pm


 

Locked

Return to “Language - Joomla! 1.5”