Firefox - Proslava petog rođendana

Moderators: TheHacker, cicans

Locked
MozillaSrbija
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Oct 12, 2009 12:07 pm

Firefox - Proslava petog rođendana

Post by MozillaSrbija » Fri Oct 23, 2009 3:32 am

Proslava fajerfoksovog(Firefox) petog rođendana
Mozila Srbija, srpska Mozila zajednica, uz pomoć Ubuntu Srbija, srpske Ubuntu zajednice, 8. Novembra u Domu Omladine u Beogradu, organizuje proslavu petog rođendana fajerfoksa(Firefox), jednog od najpopularnijih veb pregledača današnjice. Svi mi koji smo koliko-toliko doprineli prodoru fajerfoksa na srpsko tržište veb pregledača i njegovoj lokalizaciji na srpski jezik, bi voleli da ovaj dan proslavimo uz nekoliko kratkih predavanja na temu slobodnog softvera u Srbiji.

Manja grupa predavača se već prijavila za učešće, a govoriće se o open sors proizvodima, alatima i zajednicama na nivou Srbije. Konkretan broj predavanja nije dostupan, jer još uvek čekamo na neke predavače da potvrde svoje prisustvo. Kao što smo već najavili, celokupna manifestacija će se održati u prostorijama Doma Omladine, u Nedelju, 8. Novembra ove godine, sa početkom u 16 časova.

Ovaj događaj su finansijski podržale Mozila i Mozila Evropa, ali su takođe obezbedile promotivni materijal i poklone za naše sadašnje i buduće članove. Posebno se zahvaljujemo članovima tanderberd, fajerfoks mobajl i songberd timova, koji su nam takođe pružili podršku.

U koliko neko hoće da se prijavi za kratko predavanje, neka poseti link ispod.

Diskusije i više informacija možete naći na Mozila Srbija forumu.

Locked

Return to “Joomla! Događaji i Zajednica”