Help, frontpage werkt niet meer

Het forum voor vragen over Joomla! 1.0.x.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
rick_s
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Mar 01, 2010 5:40 pm

Help, frontpage werkt niet meer

Postby rick_s » Mon Mar 01, 2010 5:48 pm

Mensen, sinds een week beheer ik de site van de volleybalvereniging. Nu heb ik van het weekend de Trash manager leeg gemaakt en sinds dien zijn er 2 problemen:

1 als ik binnen de menu manager het main menu aanklik krijg ik de volgende fout:
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 82 bytes) in /home/smash68/domains/smash68-scm.nl/public_html/includes/domit/xml_domit_lite_parser.php on line 925

2 als ik de site open staat er:

DB function failed with error number 0
SQL =
SELECT c.id, c.title, c.introtext, c.state, c.sectionid, c.catid, c.created, c.modified, c.created_by, c.images,
s.title AS sectiontitle, ct.title AS cattitle, u.name AS author

Dit allemaal omdat ik de prullenbak leeg heb gemaakt?

Kan iemand mij vertellen hoe ik dit weer goed kan krijgen?

Al vast bedankt

Groeten

Rick

User avatar
jwr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 543
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:54 pm
Location: Sliedrecht, the Netherlands

Re: Help, frontpage werkt niet meer

Postby jwr » Tue Mar 02, 2010 11:26 am

Zoek, en het forum zei :
There are two ways to increase memory limit:
1. Modify the following line in the php.ini file:
Code: memory_limit = 24M
2. Add the following line to the .htaccess file which can be found in the root folder of Joomla:
Code: php_value memory_limit 24M

of een waarde die je host toelaat
vrgr JW
Looking for J! help ? Paste your (English preferred) errormessage in the searchbar !

rick_s
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Mar 01, 2010 5:40 pm

Re: Help, frontpage werkt niet meer

Postby rick_s » Tue Mar 02, 2010 2:37 pm

dank voor je reactie,

waar kan ik deze bestanden vinden?

misschien een makkelijke vraag maar ben er pas een week meebezig.

groet

rick

User avatar
jwr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 543
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:54 pm
Location: Sliedrecht, the Netherlands

Re: Help, frontpage werkt niet meer

Postby jwr » Tue Mar 02, 2010 3:20 pm

neem dan even contact op met je hoster, die kan er van zijn kant sneller bij.
vrgr JW
Looking for J! help ? Paste your (English preferred) errormessage in the searchbar !

rick_s
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Mar 01, 2010 5:40 pm

Re: Help, frontpage werkt niet meer

Postby rick_s » Tue Mar 02, 2010 4:40 pm

kan ik er ook zelf bij? zou mooi zijn als ik het vanavond alweer goed krijg

User avatar
jwr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 543
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:54 pm
Location: Sliedrecht, the Netherlands

Re: Help, frontpage werkt niet meer

Postby jwr » Tue Mar 02, 2010 4:55 pm

Dat hangt van je accountrechten af. Het is nl geen joomla file, en staat elders in de folders van de server. Mijn insteek was, omdat je aangaf een week bezig te zijn, dat ff je host bellen de snelste manier zou zijn.
JW
Looking for J! help ? Paste your (English preferred) errormessage in the searchbar !

rick_s
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Mar 01, 2010 5:40 pm

Re: Help, frontpage werkt niet meer

Postby rick_s » Tue Mar 02, 2010 5:12 pm

dank voor je hulp, ik hoop dat de host ons kan helpen. Als ik nog meer vragen heb horen jullie het wel.

rick_s
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Mar 01, 2010 5:40 pm

Re: Help, frontpage werkt niet meer

Postby rick_s » Tue Mar 09, 2010 8:33 pm

Hij werkt weer!!!! :D


Return to “Joomla! 1.0”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest