JCE 1.5.7.5

Vragen over plugins die op Joomla! 1.5 draaien.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Post Reply
User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

JCE 1.5.7.5

Post by pjotr » Mon Oct 25, 2010 4:11 pm

Afgelopen week JCE 1.5.7.5 geïnstalleerd en thuis geen problemen ondervonden.
Als ik echter via het bedrijfsnetwerk een artikel aan wil passen, verschijnt de editor niet maar alleen de broncode in HTML. Na het aanbrengen van wijzigingen in deze HTML kan ik de pagina ook niet opslaan. Er gebeurt gewoon niets.
Thuis gekomen weer geprobeerd en hier geen probleem.

Kan dit te maken hebben met (beveiligings-) instellingen van het bedrijfsnetwerk? Is de nieuwe versie van JCE zoveel uitgebreider dan de vorige, met versie 1.5.7.3 had ik namelijk geen probleem.
Peter Keijser

User avatar
pjotr
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 995
Joined: Thu Aug 18, 2005 1:00 pm
Location: Gouda
Contact:

Re: JCE 1.5.7.5

Post by pjotr » Sat Nov 13, 2010 1:19 pm

Toch wat meer problemen. Vooral tijdens het bijwerken van een tabel. Het artikel kan niet goed worden opgeslagen. Via de backend minder problemen, maar ook bij tabellen moet ik soms meerdere malen opslaan voordat het gelukt is.
Peter Keijser


Post Reply

Return to “Plugins”