Page 1 of 1

Footer aanpassen Ja-Purity

Posted: Mon Dec 21, 2009 12:58 pm
by gstolze
Ik wil de footer aanpassen en onderstaande tekst verwijderen. Ik kan deze nergens vinden. Onderstaand heb ik met Firebug kunnen plakken maar in welk .php bestand kan ik deze tekst vinden? Meestal is dit het bestand version.php, maar is niet aanwezig in de includes map.

Code: Select all

<div><a href="http://www.joomla.org">Joomla!</a> is <strong>gratis</strong> open source software vrijgegeven onder de <a href="http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html">GNU/GPL Licentie.</a></div>

Re: Footer aanpassen Ja-Purity

Posted: Tue Dec 22, 2009 6:32 am
by dam-man
Hij zit in de module footer, ik kan alleen net als jij de tekst nergens vinden..??
Zeer vreemd. Een template override voor deze footer is misschien de oplossing.

Re: Footer aanpassen Ja-Purity

Posted: Fri Jan 08, 2010 4:41 pm
by Fradell
Ben net nieuw, zowel met dit Forum als met Joomla, en zie dat je bericht al weer van december dateert. Toch maar gereageerd.

Ik had dezelfde wens met hetzelfde probleem. Ik heb het als volgt opgelost: De Footer geïnactiveerd. Vervolgens een nieuwe module ("voetnoot") aangemaakt met Aangepaste HTML (mod_custom). Deze de positie "Footer" gegeven. En dan kan je in de Editor je eigen tekst maken (http://adfo.inspirell.nl).
Ik hoop dat dit je bedoeling was.

Re: Footer aanpassen Ja-Purity

Posted: Thu Feb 11, 2010 3:26 pm
by Fipaphi
Na weer vele vruchteloze uren besteed te hebben aan een zoektocht om simpel de footer tekst te wijzigen, en zo'n beetje alle taal.ini's te hebben gewijzigd te hebben inclusief html,php,'s, heeft bovenstaande reactie mij uiteindelijk gebracht tot het downloaden van de module My Footer Module. Hiermee was het probleem van de voortdurend terugkerende default instelling Joomla/GNU etc opgelost in ca 2 minuten. Dank voor bovenstaande en ik kan iedereen aanbevelen het zo op te lossen. standaard footer module deactiveren, My Footer Module uploaden, in de backend de 2 regels met de gewenste eigen tekstgegevens invullen en als positie "footer" opgeven en klaar is Kees. En dank aan de auteur: Guillermo Rodriguez Cana
hierbij de link voor de Module:
http://extensions.joomla.org/extensions ... edits/4801

Re: Footer aanpassen Ja-Purity

Posted: Mon May 23, 2011 3:26 pm
by LuukDriessen
Zeer ideaal inderdaad.

Thanks!