Page 1 of 1

Template gemaakt in Artisteer,1 probleem waar ik niet uitkom

Posted: Mon Apr 05, 2010 4:08 pm
by annekekooiker
Hoi,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb voor mijn vereniging met behulp van artisteer een template gebouwd waar men helemaal enthousiast over is . (www.omhc.nl) In de topbanner staat de naam van de site, OMHC PLAZA, daaronder een topmenu, op user 2 en 3 staat laatste nieuws en verlagen en dan daaronder , voor de voorpagina berichten weer een balk met de site naam. Die is erg storend en moet weg. Ik heb echter geen idee waar deze vandaan komt!Het lijkt ook of hij onder de nieuwsberichten staat omdat hij een verbinding maakt qua layout met de eerste drie nieuwsberichten. Heeft iemand enig idee waar deze balk vandaan komt en vooral hoe ik hem wegkrijg?

Alvast bedankt voor de mogelijke hulp!

Anneke

Re: Template gemaakt in Artisteer,1 probleem waar ik niet uitkom

Posted: Mon Apr 05, 2010 8:16 pm
by pjotr
Controleer in je hoofdmenu bij de menuoptie 'home' in het tabblad 'parameters (systeem)' of het vinkje bij 'toon paginatitel' op uit staat. Dit is waarschijnlijk de oorzaak.
Hetzelfde bij Nieuws. Hier zou je ook 'The News' kunnen wijzigen in bijv. 'laatste nieuws' en dan het vinkje aan laten staan.

Re: Template gemaakt in Artisteer,1 probleem waar ik niet uitkom

Posted: Mon Apr 05, 2010 8:46 pm
by annekekooiker
Pjotr, ik dacht weer eens te moeilijk :-) Ontzettend bedankt!

Re: Template gemaakt in Artisteer,1 probleem waar ik niet ui

Posted: Sat Oct 09, 2010 9:32 am
by Wned
Hallo. Sinds gisteren is er een Nederlandse Artisteer forum gericht op Nederlands talige gebruikers maar ik weet niet of ik deze link hier mag plaatsen. Ik hoor het wel.