Joomla 1.5 preko 1.0, velik problem! reseno!

Moderator: General Support Moderators

Locked
User avatar
gnesh
I've been banned!
Posts: 210
Joined: Sat Jan 19, 2008 9:18 pm

Joomla 1.5 preko 1.0, velik problem! reseno!

Post by gnesh » Thu Mar 20, 2008 1:00 pm

Imam problem, na serveru, na kome je vec bila instalirana Joomla 1.o, instalirao sam u zaseban folder joomla 1.5, ali sad nista nemam na ovom prvom sajtu, a evo i da pojasnim:

ovako, na jednom serveru, moze se imati vise Joomla, samo se stavljaju u zasebne foldere!
npr: http://www.imesajta.com - jedan sajt
http://www.imesajta.com/Joomla1 - drugi sajt
http://www.imesajta.com/Joomla2 - treci sajt..
evo vam i primer:
http://www.visamedicinska.in.rs (postavljena Joomla1.o )
http://www.visamedicinska.in.rs/Joomla1 (postavljena Joomla1.o kao drugi sajt)

i sada: nisam imao problem pre, jer ako hocu da dodajem Joomla 1.o a vec imam Joomla 1.o na serveru, ne moze da se instalira dok se ne promeni jos_ prilikom instalacije (tj. dodas samo jos_1 instalira 2 sajt, dosad jos_2 instalira treci sajt..)

ALI! prvi put sam joomla1.5 stavljao da mi je tako drugi sajt, i on mi nije javio error za to jos_ vec verovatno samo prelepio svoje preko postojece!
Tako da imam ok taj drugi sajt, ali prvi (originalni i onaj koji se vidi kad se kuca http://www.imesajta.com) mi ne radi!

Mozda treba sad nesto brisati u bazi? hvala :(
Last edited by gnesh on Mon Mar 24, 2008 8:51 am, edited 1 time in total.

 
User avatar
crow
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 304
Joined: Mon Aug 29, 2005 5:17 pm
Location: Austria
Contact:

Re: Joomla 1.5 preko 1.0, velik problem!

Post by crow » Sun Mar 23, 2008 2:34 pm

Nadam se da si koristio ono najvaznije pravilo a to je backup baze????
Posto mislim da ti je joomla 1.5 prepisala joomla 1.0 bazu....Mozes imati vise joomla instaliranih u jednoj bazi, al isto tkao i vise joomla u vise baza, tj. da svaka instalacija ima svoju bazu. Savjet potrazi backup-ove etc.... kad nadjes vrati bazu kosto i bila prija instalacije i trebalo bi ti da radi....
BosanskoHercegovacki Chat Komjuniti
http://www.chat.ba

User avatar
gnesh
I've been banned!
Posts: 210
Joined: Sat Jan 19, 2008 9:18 pm

Re: Joomla 1.5 preko 1.0, velik problem!

Post by gnesh » Mon Mar 24, 2008 8:52 am

crow wrote:Nadam se da si koristio ono najvaznije pravilo a to je backup baze????
Posto mislim da ti je joomla 1.5 prepisala joomla 1.0 bazu....Mozes imati vise joomla instaliranih u jednoj bazi, al isto tkao i vise joomla u vise baza, tj. da svaka instalacija ima svoju bazu. Savjet potrazi backup-ove etc.... kad nadjes vrati bazu kosto i bila prija instalacije i trebalo bi ti da radi....
potpuno si upravu! ali resio sam problem do sada ;)

izbrisano sve iz baze i sa servera, i ponovo sve instalirano!

 

Locked

Return to “Instalacija i prvi koraci”