Πως θα φτιάξω 'new database στο phpMyAdmin΄

Moderators: Aris Ntatsis, geof

Locked
vassmag
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Nov 02, 2009 7:45 am

Πως θα φτιάξω 'new database στο phpMyAdmin΄

Post by vassmag » Fri Nov 06, 2009 8:43 pm

Γεια σας,
Ειμαι νέος στο joomla και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξης
Εχω wamp server και θέλω να φτιάξω ενα new database sto phpMyAdmin.
τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ για την προσοχή σας

rykios
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sun Nov 08, 2009 8:52 am
Location: greece
Contact:

Re: Πως θα φτιάξω 'new database στο phpMyAdmin΄

Post by rykios » Sun Nov 08, 2009 9:05 am

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/ ... abase.html

CREATE {DATABASE | SCHEMA} [IF NOT EXISTS] db_name
[create_specification] ...

create_specification:
[DEFAULT] CHARACTER SET [=] charset_name
| [DEFAULT] COLLATE [=] collation_name


παράδειγμα
CREATE DATABASE [IF NOT EXISTS] onoma_pou_theleis


Ευκολότερο είναι αν έχει CPanel εγκατεστημένο ο σερβερ, οπότε το κάνεισ απο κει χωρίς query μ ενα κλικ
Please read forum rules regarding signatures: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=65

shivoulis
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Thu Apr 08, 2010 10:20 am

Re: Πως θα φτιάξω 'new database στο phpMyAdmin΄

Post by shivoulis » Thu Apr 08, 2010 6:27 pm

auti einai i apli entoli gia na dimiourgiseis mia bash. sto onomadb bale to onoma pou theleis na tin onomaseis, kai opou pinakas to onoma gia to table pou theleis. tha sou sinistousa na kaneis auta ta tutorial sto http://www.w3schools.com/sql/default.asp einai polu kala kai apla gia na ta katalabei o opoiosdipote. to mono problima einai oti einai sta aglika.


CREATE TABLE onomadb

(pinakas INTEGER NOT NULL,

pinakas VARCHAR(25) NOT NULL,

pinakas VARCHAR(25) NOT NULL,

pinakas INTEGER NULL);


Locked

Return to “Greek Forum”