winbank σύνδεση

kyros88
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 27, 2017 2:07 pm

winbank σύνδεση

Postby kyros88 » Tue Jun 27, 2017 2:16 pm

Καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό σχετικά με ένα module σύνδεσης με την τράπεζα Πειραιώς. Έχω joomla έκδοσης 2.5.χ και χρησιμοποιώ το mojishop και το ηλεκτρονικό κατάστημα.. Ενεργοποιώ το test account που δίνει η Πειραιώς έχω κάνει όλα τα τεστ σωστά και με επιτυχία..Το πρόβλημα τώρα είναι στο success link.. Αφού γίνει ανακατεύθυνση από την Πειραιώς στο site, μου εμφανίζεται άσπρη οθόνη... Η παραγγελία μπαίνει στο καλάθι και την βλέπω στο dashboard, αλλά στο frontend δεν βλέπω κάτι... υπάρχει κάποια πιθανή λύση στο πρόβλημα; καμιά ιδέα;

Στις ρυθμίσεις SEO όλα είναι στο "ΝΑΙ". (URL Φιλικό προς τις Μηχανές Αναζήτησης, Αναδιατύπωση URL, Προσθήκη Επιθέματος στο URL, Ψευδώνυμα με Χαρακτήρες Unicode)
Συμπερίληψη Ονόματος Ιστοτόπου στους Τίτλους Σελίδων έχει επιλεχθεί το "Μετά"

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last edited by toivo on Tue Jun 27, 2017 5:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: mod note: moved from the English only forum, please post to the correct forum in future

EfakiKat
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Jul 19, 2017 12:18 pm

Re: winbank σύνδεση

Postby EfakiKat » Wed Jul 19, 2017 12:25 pm

Τελικά βρήκες λύση στο πρόβλημά σου? Τι έκανες? Γιατί αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα.

User avatar
ribo
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3059
Joined: Sun Jan 03, 2010 8:47 pm
Contact:

Re: winbank σύνδεση

Postby ribo » Wed Jul 19, 2017 12:38 pm

Άνοιξε το error reporting στο maximum να δεις τι σφάλμα βγάζει η λευκή σελίδα. Επίσης στον σέρβερ σου είναι εγκατεστημένος ο ionCube loader ή ότι άλλα χαρακτηριστικά χρειάζεται το module;
chat room spontes : http://www.spontes.com

kyros88
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 27, 2017 2:07 pm

Re: winbank σύνδεση

Postby kyros88 » Thu Jul 20, 2017 10:00 am

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση.. Είναι εγκατεστημένος ο ionCube loader στον server ναι!
error reporting στο maximum τι ακριβώς εννοείς; Μπορώ να εισάγω σε κάποια σελίδα error_reporting(E_ALL) για να δω κάτι, ή μέσα από το dashboard κάπως;

User avatar
ribo
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3059
Joined: Sun Jan 03, 2010 8:47 pm
Contact:

Re: winbank σύνδεση

Postby ribo » Thu Jul 20, 2017 10:45 am

Αν έχεις το backend στα ελληνικά πήγαινε στις Γενικές Ρυθμίσεις-Διακομιστής-Αναφορά Λαθών και κάνε το Μέγιστο ή Ανάπτυξη. Αν το backend το έχεις στα αγγλικά τότε Global Configuration-Server-Error Reporting και το κάνεις Maximum ή Development. (Επίσης γίνεται και μέσω configuration.php αν δεν έχει πρόσβαση στο backend). Έτσι φυσιολογικά η λευκή σελίδα θα σου βγάλει κάποιο σφάλμα ή σφάλματα.
chat room spontes : http://www.spontes.com

kyros88
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 27, 2017 2:07 pm

Re: winbank σύνδεση

Postby kyros88 » Mon Jul 24, 2017 4:00 pm

Καλησπέρα,

έχω επιλέξει και το "Μέγιστο" και το "Ανάπτυξη", αλλά σε κανένα από αυτά δεν εμφανίζει κάποιο λάθος.. Παρ' όλα αυτά στο checkout, υπήρχαν και εμφανίστηκαν κάποια errors... Το link από το οποίο έρχεται μετά την πληρωμή της τράπεζας είναι σωστό.. Κάποια άλλη ιδέα;

User avatar
ribo
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3059
Joined: Sun Jan 03, 2010 8:47 pm
Contact:

Re: winbank σύνδεση

Postby ribo » Mon Jul 24, 2017 4:13 pm

Καλό θα ήταν να συγκρατήσεις ποια ήταν τα error. Επίσης απευθύνθηκες στον κατασκευαστή του module; Επίσης τι έκδοση php έχεις; Καλό είναι να ρωτήσεις τον κατασκευαστή μήπως υπάρχει κανένα bug του module με την έκδοση php που χρησιμοποιείς ή ακόμη και με την έκδοση mojishop που έχεις .
chat room spontes : http://www.spontes.com

kyros88
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 27, 2017 2:07 pm

Re: winbank σύνδεση

Postby kyros88 » Mon Jul 24, 2017 4:20 pm

Η php που χρησιμοποιεί το site είναι παλιά η αλήθεια.. Παρ' όλα αυτά πριν γίνει αγορά του αντίστοιχου module, είχα απευθυνθεί στον υπεύθυνο κατασκευαστή του module, και ανέφερε ότι θα παίζει...

Anyway.. δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να βρω το bug, χωρίς κάποιο error log, ή κάποια αναφορά..whatever..
Θα κινηθώ διαφορετικά, με αναβαθμίσεις - νέα php version και λοιπά.. γιατί με την ενεργοποίηση των παραπάνω που ανέφερες, βλέπω ότι το site έχει αρκετά θέματα..

Ευχαριστώ για το χρόνο και τις άμεσες απαντήσεις σου! Καλή συνέχεια


Return to “Greek Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests