Page 3 of 3

Re: [12]Upgrade to mootools 1.2

Posted: Mon Dec 21, 2009 10:55 am
by ghazal
Hi,
@lenarque
you can discuss this with Moo developpers :
http://groups.google.com/group/mootools-users

Re: [12]Upgrade to mootools 1.2

Posted: Fri Jan 01, 2010 1:51 pm
by ghazal
Hello and Happy New Year to everyone.
Seems like we have had a great gift from Mootools developers, a kind of compatibility layer for Moo 1.2 :
http://mootools.net/blog/2009/12/31/moo ... ayer-beta/

Another note from one of Mootools lead developer specially for Joomla users :
http://www.clientcide.com/3rd-party-lib ... de-helper/

Recently added :
ยป A rough guide to upgrading from MooTools 1.1 fakedarren

http://blog.fakedarren.com/2010/01/a-ro ... tools-1-1/

Re: [12]Upgrade to mootools 1.2

Posted: Fri Jan 01, 2010 5:00 pm
by p9939068
I am currently testing this new compat layer, and preliminary results are promising. All Joomla's Mootools scripts (modal, tooltips etc) work perfectly. Other mootools functions used by 3rd parties (like animation etc) are working much better as compared to the original compat layer.

Re: [12]Upgrade to mootools 1.2

Posted: Sat Jan 02, 2010 5:11 pm
by ELMARK
Can someone give me instructions how to change my mootools?