My first 1.5 site online

Locked
Evenepoel
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 223
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:57 am
Location: Roosdaal (Belgium)

My first 1.5 site online

Post by Evenepoel » Fri Mar 07, 2008 9:28 am

I just got my first 1.5 website online, and i'm pretty proud about it: http://www.koetshuisroosdaal.be

it's in dutch so most of you will not really be able to read it all, but nevertheless i'm looking forward to your general impressions.

PS I got an issue with the header images, not always showing up as they should. I posted it on the Joomlart forum (it is the Mageia template from Joomlart) , but if any of you guys could help me out ...

 
lostinthewoods
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Sun Sep 17, 2006 10:01 pm
Location: Aroostook County, Maine, U.S.A.
Contact:

Re: My first 1.5 site online

Post by lostinthewoods » Sat Mar 08, 2008 1:15 pm

I will go on the Joomlart forum and see if I can find your post. Hopefully that will describe your problem and I will respond to you there.

Good job on the site. :)

Evenepoel
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 223
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:57 am
Location: Roosdaal (Belgium)

Re: My first 1.5 site online

Post by Evenepoel » Sat Mar 08, 2008 6:46 pm

Thx for your rply ande your help, but someone of the Joomlart team already solved the problem. It appeared that the folder default had to be renamed to default.css

lostinthewoods
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Sun Sep 17, 2006 10:01 pm
Location: Aroostook County, Maine, U.S.A.
Contact:

Re: My first 1.5 site online

Post by lostinthewoods » Sat Mar 08, 2008 7:04 pm

Good! I am glad the good people at Joomlart were able to help you.

Have a good day. ;D

 

Locked

Return to “1.5 Site Showcase - Archived”