Forum/mötesplats för Elektriker!

Här kan du visa upp din webbplats gjord i Joomla! 1.5

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Post Reply
Rrrrr
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Sun Jun 27, 2010 7:50 pm

Forum/mötesplats för Elektriker!

Post by Rrrrr » Mon Apr 25, 2011 6:35 pm

Jag har nu gjort denna sida i Joomla 1.5

---> http://www.fluxio.se

Det är tänkt ska vara en mötesplats för elektriker och andra inom elbranschen. Med artiklar/nyheter, men framförallt ett diskussionsforum!

Jag är total amatör när det gäller Joomla! Så kom gärna med kritik/förslag på vad jag kan göra bättre!

Kom på en sak nu direkt som ni kanske kan hjälpa med? (eller ska jag ta detta i en annan kategori?)

Om jag gör en "Oordnad lista" i forumet (Kuenena) så syns inte "plupparna" före varje "ListItem" samt så är raderna ihop trängda.. Se här: http://www.fluxio.se/forum/om-fluxio-fo ... bjekt.html. Hur får man detta att funka? Om man tittar på html-koden som Kunena skapat så ser det ju rätt ut? Är det nåt i min templet mall som spökar?

Som sagt, kom gärna med annan kritik också!

User avatar
GandalfGrey
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 723
Joined: Tue Mar 25, 2008 8:18 pm
Location: Sweden / Haninge

Re: Forum/mötesplats för Elektriker!

Post by GandalfGrey » Tue Apr 26, 2011 7:17 pm

För att fixa "plupparna" kan du lägga till denna kod snutt i filen /templates/Fluxio4/css/template.css

Code: Select all

.art-post .kmsgbody ul > li {
    background: url("../images/postbullets.png") no-repeat 0 2px !important;
    line-height: 1.3em !important;
}
Sen ser det ut som en språk fil är sparat i fel format, det är UTF-8 utan BOM som gäller.
fluxio.png
Men annars tycker jag det ser rätt okej ut.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
“We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

Rrrrr
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Sun Jun 27, 2010 7:50 pm

Re: Forum/mötesplats för Elektriker!

Post by Rrrrr » Wed Apr 27, 2011 8:11 pm

Tackar för CSS-koden för att få dit "bollarna"! Funkar perfekt!

Ah.. Det räcker alltså att spara om filen i format "UTF-8 (without BOM)"? Jag som har suttit och ersatt svenska tecken med koder från: http://www.tiger.se/dok/koder.html för att det skulle funka :o


Post Reply

Return to “Webbplatser J! 1.5”