Joomla 1.5.17 Arabic manu names conversts to ??????

الأسئلة الأكثر تكرارا و اجاباتها + دروس مفيدة لأهم موضوعات جوملا!

Moderators: sherif, General Support Moderators

Locked
haqmalict
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon May 17, 2010 5:44 pm

Joomla 1.5.17 Arabic manu names conversts to ??????

Post by haqmalict » Mon May 17, 2010 6:46 pm

Salaam and HELLO

My website is www.harunyahya.af

I created some menus in urdu, they were showing OK, but after i updated my Joomla from 1.5.16 to 1.5.17, all the menu names changed to ????

If now i create a new urdu or arabic menu, for example محمد بن قاسم, it automatically changed to ؟؟؟؟ ؟؟ ؟؟؟؟

You can see my website

Please help me.

User avatar
suneye
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2676
Joined: Sat Jan 12, 2008 6:00 pm
Location: Damascus - Syria

Re: Joomla 1.5.17 Arabic manu names conversts to ??????

Post by suneye » Wed May 19, 2010 1:20 pm

check the database collation, it must be UTF8 general or UTF8 unicode.
Mahmood Alhaj Kassem _ محمود الحاج قاسم
Arabic Joomla! Translation Coordinator and Arabic forum moderator.
http://joomlacode.org/gf/project/arabic_unitag/


Locked

Return to “الأسئلة الشائعة”