Kaip padaryti psl. su tituliniu

Nymo
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 107
Joined: Tue Jan 30, 2007 11:17 am

Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Nymo » Fri Apr 04, 2008 9:55 am

Sveiki,
Patarkit kaip reiketu padaryti internetine svetaine su tituliniu psl.? T.y. pirma uzsikrauna norimas flashas, pasirinkus kalba uzsikrauna jau psl su meniu ir informacija. Kiek ziurinejau niekur neradau infos kaip tai butu galima padaryti. Gal galit pasidalinti mintim.
Dekoju is anksto.

User avatar
memo
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 141
Joined: Thu Feb 08, 2007 7:41 pm

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby memo » Fri Apr 04, 2008 4:00 pm

JoomFish turi tokią galimybę: užduoti kontentą tam tikrai kalbai. Bet nesinagrinėjau smulkiai ir tos galimybės nenaudoju, tai pasakyti konkrečiai negaliu.

Nymo
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 107
Joined: Tue Jan 30, 2007 11:17 am

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Nymo » Sat Apr 05, 2008 10:46 am

Versija 1.0.14 Stable

User avatar
Darius
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 587
Joined: Sun Dec 11, 2005 2:41 pm
Contact:

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Darius » Sat Apr 05, 2008 8:00 pm

Na ką, atsidarai šablono index.php bylą ir nuo tos vietos kur prasideda <body>:

Code: Select all

<body>
<?php  if($option == 'com_frontpage'){ ?>
Startinio puslapio HTML'as su flash'iniu kalbų parinkimu
<?php }else{?>
Svetainės šablono HTML'as
<?php } ?>
</body>
</html>


viskas veiks su ta sąlyga, kad com_frontpage yra pradinis puslapis.

Nymo
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 107
Joined: Tue Jan 30, 2007 11:17 am

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Nymo » Sun Apr 06, 2008 8:41 am

Aciu uz pagalba. :)

andriusch
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Sat Sep 01, 2007 5:47 pm

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby andriusch » Sun Apr 06, 2008 1:48 pm

O ant 1.5.2 irgi veiks?

User avatar
Darius
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 587
Joined: Sun Dec 11, 2005 2:41 pm
Contact:

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Darius » Sun Apr 06, 2008 4:55 pm

andriusch wrote:O ant 1.5.2 irgi veiks?

Labas,
ne, su J1.5x šis metodas neveiks, nes nėra tokio parametro kaip com_frontpage. Tam, kad pasiekti tokį patį rezultatą turime patikrinti ar aktyvus meniu yra numatytasis (default):

Code: Select all

<body>
<?php
$menu = & JSite::getMenu();
if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) {
 ?>
Startiniam puslapiui skirtas HTML
<?php }else{ ?>
Svetainės šablono HTML'as
<?php } ?>
</body>
</html>

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1014
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Beata » Mon Apr 21, 2008 1:54 pm

As daryciau primityviau

Gal ir negerai?

Pirmas puslapis (titulinis) Html psl su flash'u ar su kuo nori, o Joomloj nurodai titulini per meniu - Link Url (uzgesinus Home page). Is jo visos nuorodos i TVS svetaine
Direktorijoje idedi .htaccess faila, kad rodytu pirmiau index.html, paskui index.php

Dariau, kaip Tau tai atrodo?

TejaTeja
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Mon Mar 03, 2008 1:23 pm

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby TejaTeja » Tue Apr 22, 2008 6:36 am

Sveiki
as panasiai darau, kaip Beata ;) , gal ir primityviai, bet veikia ;D

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1014
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Beata » Tue Apr 22, 2008 7:28 pm

Matai Dariau,

as turbut negaleciau panaudoti Tavo metodo...

mano TVS instaliuotas direktorijoje, nes visa svetaine anksciau buvo HTML. Svetaineje jau tada buvo 250 psl.
Kadangi buvau nusprendus titulini palikti mano piesta, ir sita svetaine buvp pirmas bandymas padaryti - perdaryti TVS, tai taip ir palikau.

Svetaine veikia ne tradiciskai kaip TVS, nes pirmame psl nera naujienu, bet viskas surandama isejus is pirmo psl. - ji toliau TVS

Jei sprendimas veikia ir tenkina tave, klientą, lankytoją ar dar velniai žino ką :) tai nėra skirtumo koks jis bus. Tarp mano pasiūlyto ir taviškio yra vienas skirtumas, mano variante visa svetainė išlieka administruojama J! pagalba ;)

niekshas
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 47
Joined: Thu Mar 29, 2007 9:00 pm
Contact:

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby niekshas » Sat May 03, 2008 2:25 pm

Seip <body> zymiu nelabai reikia, nes dazniausiai jos jau buna numatytos tiek flasho tiek template'o html'e.

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1014
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Beata » Sat May 03, 2008 6:47 pm

Kalbama apie sablono psl, o jame Body gaire butina

edmundovic
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 83
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:53 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby edmundovic » Mon Jun 01, 2009 9:04 am

Darius wrote:Tam, kad pasiekti tokį patį rezultatą turime patikrinti ar aktyvus meniu yra numatytasis (default):

Code: Select all

<body>
<?php
$menu = & JSite::getMenu();
if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) {
 ?>
Startiniam puslapiui skirtas HTML
<?php }else{ ?>
Svetainės šablono HTML'as
<?php } ?>
</body>
</html>

Nukopijuoju šitą kodą į template/index.php, prieš savo templaito kodą, ar juos reikia kaip nors atskirti?
Kaip patikrinti ar aktyvus meniu yra numatytasis (default)?
Kalbame apie Joomla 1.5
Last edited by edmundovic on Mon Jun 01, 2009 8:02 pm, edited 1 time in total.

Stasys
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1318
Joined: Wed Aug 17, 2005 11:06 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Postby Stasys » Mon Jun 01, 2009 7:58 pm

perkelta i j 1.0
Lithuanian Joomla! Community http://www.lithuanianjoomla.com
lietuviškas Joomla! puslapis, naujienos, straipsniai, forumas, vertimai
always be open source, and be free as freedom


Return to “Joomla! 1.0”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest