Page 1 of 1

Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Fri Apr 04, 2008 9:55 am
by Nymo
Sveiki,
Patarkit kaip reiketu padaryti internetine svetaine su tituliniu psl.? T.y. pirma uzsikrauna norimas flashas, pasirinkus kalba uzsikrauna jau psl su meniu ir informacija. Kiek ziurinejau niekur neradau infos kaip tai butu galima padaryti. Gal galit pasidalinti mintim.
Dekoju is anksto.

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Fri Apr 04, 2008 4:00 pm
by memo
JoomFish turi tokią galimybę: užduoti kontentą tam tikrai kalbai. Bet nesinagrinėjau smulkiai ir tos galimybės nenaudoju, tai pasakyti konkrečiai negaliu.

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Sat Apr 05, 2008 10:46 am
by Nymo
Versija 1.0.14 Stable

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Sat Apr 05, 2008 8:00 pm
by Darius
Na ką, atsidarai šablono index.php bylą ir nuo tos vietos kur prasideda <body>:

Code: Select all

<body>
<?php  if($option == 'com_frontpage'){ ?>
Startinio puslapio HTML'as su flash'iniu kalbų parinkimu
<?php }else{?>
Svetainės šablono HTML'as
<?php } ?>
</body>
</html>
viskas veiks su ta sąlyga, kad com_frontpage yra pradinis puslapis.

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Sun Apr 06, 2008 8:41 am
by Nymo
Aciu uz pagalba. :)

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Sun Apr 06, 2008 1:48 pm
by andriusch
O ant 1.5.2 irgi veiks?

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Sun Apr 06, 2008 4:55 pm
by Darius
andriusch wrote:O ant 1.5.2 irgi veiks?
Labas,
ne, su J1.5x šis metodas neveiks, nes nėra tokio parametro kaip com_frontpage. Tam, kad pasiekti tokį patį rezultatą turime patikrinti ar aktyvus meniu yra numatytasis (default):

Code: Select all

<body>
<?php
$menu = & JSite::getMenu();
if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) {
 ?>
Startiniam puslapiui skirtas HTML
<?php }else{ ?>
Svetainės šablono HTML'as
<?php } ?>
</body>
</html>

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Mon Apr 21, 2008 1:54 pm
by Beata
As daryciau primityviau

Gal ir negerai?

Pirmas puslapis (titulinis) Html psl su flash'u ar su kuo nori, o Joomloj nurodai titulini per meniu - Link Url (uzgesinus Home page). Is jo visos nuorodos i TVS svetaine
Direktorijoje idedi .htaccess faila, kad rodytu pirmiau index.html, paskui index.php

Dariau, kaip Tau tai atrodo?

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Tue Apr 22, 2008 6:36 am
by TejaTeja
Sveiki
as panasiai darau, kaip Beata ;) , gal ir primityviai, bet veikia ;D

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Tue Apr 22, 2008 7:28 pm
by Beata
Matai Dariau,

as turbut negaleciau panaudoti Tavo metodo...

mano TVS instaliuotas direktorijoje, nes visa svetaine anksciau buvo HTML. Svetaineje jau tada buvo 250 psl.
Kadangi buvau nusprendus titulini palikti mano piesta, ir sita svetaine buvp pirmas bandymas padaryti - perdaryti TVS, tai taip ir palikau.

Svetaine veikia ne tradiciskai kaip TVS, nes pirmame psl nera naujienu, bet viskas surandama isejus is pirmo psl. - ji toliau TVS
Jei sprendimas veikia ir tenkina tave, klientą, lankytoją ar dar velniai žino ką :) tai nėra skirtumo koks jis bus. Tarp mano pasiūlyto ir taviškio yra vienas skirtumas, mano variante visa svetainė išlieka administruojama J! pagalba ;)

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Sat May 03, 2008 2:25 pm
by niekshas
Seip <body> zymiu nelabai reikia, nes dazniausiai jos jau buna numatytos tiek flasho tiek template'o html'e.

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Sat May 03, 2008 6:47 pm
by Beata
Kalbama apie sablono psl, o jame Body gaire butina

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Mon Jun 01, 2009 9:04 am
by edmundovic
Darius wrote:Tam, kad pasiekti tokį patį rezultatą turime patikrinti ar aktyvus meniu yra numatytasis (default):

Code: Select all

<body>
<?php
$menu = & JSite::getMenu();
if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) {
 ?>
Startiniam puslapiui skirtas HTML
<?php }else{ ?>
Svetainės šablono HTML'as
<?php } ?>
</body>
</html>
Nukopijuoju šitą kodą į template/index.php, prieš savo templaito kodą, ar juos reikia kaip nors atskirti?
Kaip patikrinti ar aktyvus meniu yra numatytasis (default)?
Kalbame apie Joomla 1.5

Re: Kaip padaryti psl. su tituliniu

Posted: Mon Jun 01, 2009 7:58 pm
by Stasys
perkelta i j 1.0