Page 1 of 1

Kalbos

Posted: Tue Jan 24, 2006 12:38 pm
by Taddazz
Kaip galima padaryti, kad svetaineje butu galima pasirinkti kalbas (Pvz.:En/Lt/Ru)
Gal reikalingas koks nors botas?
Aciu :)

Re: Kalbos

Posted: Wed Jan 25, 2006 7:19 am
by paxlik
Reikalingas MambelFish

Re: Kalbos

Posted: Tue Dec 28, 2010 9:07 am
by Stasys
perkelta i j 1.0