Virtuemart problema

lordas101
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Wed Dec 03, 2008 6:19 am

Virtuemart problema

Postby lordas101 » Wed Jan 21, 2009 1:13 pm

gal galite padeti, kai instaliuoju Virtuemart, ipusejus, puslapis persikrauna i pagrindini Home puslapi ir Virtuemart nesusiinstaliuoja. Naudoju joomla 1 versija, o virtuemart 1.1.2 complete.
gal zinote kur yra problema?

User avatar
Bounce
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 54
Joined: Thu Jan 31, 2008 10:38 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Virtuemart problema

Postby Bounce » Fri May 08, 2009 5:49 pm

Tai gal tu neišsipakuoji atsisiųsto VirtueMarto ? :)

Nes jeigu atsisiunti pilną packą, tai jame būna komponentai, moduliai ir t.t. :)

Arba gal tada Joomla versija ne 1.0.15 stable ?


Return to “Joomla! 1.0”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests