Problema su navigacija

User avatar
ginculia
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Thu Nov 15, 2007 10:01 am
Location: Lithuania

Problema su navigacija

Postby ginculia » Mon Feb 23, 2009 10:09 am

Sveiki,

Galbut galite padeti ispresti problema. Praleidau daugybe laiko spresdamas problema pats ir ieskodamas forumuose, bet neradau.

Reikia, kad puslapyje rodytu absoliutu elementu sarasa.
Tarkim tam tikroj puslapio vietoj yra 100 straipsniu (o tai yra daugiau uz numatyta skaiciu joomla navigacijoj), tuomet joomla rodo 10 pirmu ir sukuria dar 9 puslapius kuriuose bus po 10 kitu straipsniu, plius prie rodomu puslapiu buna rodykles "start", "prev","next", "end". (pvz. foto prikabinta
navigacija.jpg
). Joomloj nera nustatymo (arba as ji praziopsojau, nors tikimybe menka) nustatyti, kad rodytu absoliuciai visus straipsnius, t.y. jeigu mano saite tam tikroj vietoj patalpinta 100 straipsniu, kad juos rodytu vienam ilgam sarase.

Kad nebutu bereikalingu klausimu rasau, ka pats zinau ir bandziau.
Joomla! back-end skiltyje Global Configuration yra nustatymas "List Lenght", bet jis galioja tik back-end daliai, paciam saite, t.y. front-end jis negalioja. Be to kad ir galiotu man netinka, nes pas ji yra statiskos nekeiciamos reiksmes (5,10,15,20,25,30,50).

Uz navigacijos reiksmiu keitima atsako failas pageNavigation.php )(kuris yra root/includes folderyje) jame apibreztos dropdown reiksmes (mano jau minetos 5,10,15,20,25,30,50) numatytoji reiksme t.y. toji kuri pagal nutylejima pasirinkta yra 10. As tik sugebu tam faile pakeist navigacijos reiksmes (pakeist pvz.i: 10,50,100) bet niekaip nesurandu kaip nustatyt numatytaja reiksme arba padaryt, kad iskarto rodytu visa sarasa.

Taigi kokia problemos sprendimo budai man tiktu.
1. Kazkokiu budu nustatyti, kad puslapyje rodomu elementu reiksme butu nustatyta ant "All" (Visi). (Beje tokios reiksmes net nera joomloj yrasytos, tai galbut galima irasyti).

2. Kazkokiu budu issiaikinti, kaip nustatyti numatytaja reiksme (t.y. kad numatytoji reiksme butune 10, bet kuri nors kita).



Pasmane Joomla! versija 1.0.15 (atnaujinta visiskai)
PHP Version: 5.2.8
Web Server: Apache

Buciau labai dekingas uz bet kokia pagalba ar patarimus.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pievoj vyturys...

Stasys
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1318
Joined: Wed Aug 17, 2005 11:06 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Problema su navigacija

Postby Stasys » Mon Mar 02, 2009 10:54 am

ginculia wrote:chebra, negi nera zinanciu? :(

tai reikalinga senam projektui, kuris turi gyvuoti dar metus du, prie 1.5 joomla versijos negaliu pereiti, nors kituose saituose ja naudoju.
pasikarsiu per sita beda :'(


jei kas zinos - parasys, na jei nerandi nustatymuose, bandyk ieskoti duombazeje. Thread bumping yra draudziamas forumo taisykliu.
Lithuanian Joomla! Community http://www.lithuanianjoomla.com
lietuviškas Joomla! puslapis, naujienos, straipsniai, forumas, vertimai
always be open source, and be free as freedom

User avatar
ginculia
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Thu Nov 15, 2007 10:01 am
Location: Lithuania

Re: Problema su navigacija

Postby ginculia » Thu Mar 05, 2009 12:38 pm

ok atsiprasau uz "bumpinima" :-[ bet tuomet gal gali paaiskint ka turi omeny sakydamas

Stasys wrote: na jei nerandi nustatymuose, bandyk ieskoti duombazeje.


kokioje duombazeje? kur ji yra?
Pievoj vyturys...

User avatar
sarelis
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 258
Joined: Sun Apr 15, 2007 4:31 pm
Location: LT

Re: Problema su navigacija

Postby sarelis » Tue Mar 31, 2009 1:31 pm

jei gerai supratau ko nori, tai darai sekančius žingsnius.

jau turi būti padaryta:
visų pirma turi būti sukurtas meniu punktas tarkim Naujienos (Blog - Content category) ten atitinkamai esi pasirinkęs kokias kategorijas nori atvaizduoti.

tavo žingsniai:
atsidarai savo www admin panelę. nueini į atitinkama meniu (mainmenu, topmenu ir t.t. kur esi susikūręs savo meniu Naujienos). Atsidarai jį ir dešinėje pusėje nustatymuose pakeiti:
leading:0
intro:0
columns:1
#links: XXX <- va čia ir įrašai norimą skaičių,tiek bus atvaizduota naujienų/straipnsių viename lange

sekmės
--
AC/DC Poland 27/05/2010

User avatar
ginculia
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Thu Nov 15, 2007 10:01 am
Location: Lithuania

Re: Problema su navigacija

Postby ginculia » Tue Apr 28, 2009 7:05 am

ne ne tai turejau omenyje. tavo pasiulymas tinka tik straipsniams.
Man reikalingas absoliutus elemntų sąrašas, tai reisškia, kad puslapyje rodys viską kas priklauso ir neskirstys į puslapius.
Čia pointas tas, kad to man reikia funkcijai kuri nesusijusi tiesiogiai su joomla. Ji susijusi su komponentu. Pavyzdys. As turiu komponenta kurio pagalba darau skelbimus. Sukuriu simta skelbimu ir man reikia, kad juos visus rodytu viename ilgame liste. Dabar joomla skelbimus pagal numatytas funkcijas skirsto i puslapius pvz.: 10 skelbimu viename puslapyje, 20 kitame ir etc.
Pievoj vyturys...


Return to “Joomla! 1.0”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests