Virtuemart - Overstyre/resette ordrenummer

Alle spørsmål relatert til nettbutikkløsningen VirtueMart

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
Aleks81
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Thu Feb 16, 2012 2:33 pm

Virtuemart - Overstyre/resette ordrenummer

Post by Aleks81 » Wed Feb 22, 2012 9:07 am

hvis en kunde har bestillingsnummer 100, og jeg lager en test bestilling for å sjekke noe, og sletter den, neste kunde som bestiller da, får ordrenummer 102, og ikke 101, selv om jeg har slettet min test bestilling. mulig å rette opp slik at slettede bestillinger ikke tar ordretall plass?)

Joomla! 1.5.22 Stable [ senu takaa ama woi ] 04-November-2010 18:00 GMT
VirtueMart 1.1.4 stable
Last edited by sone12 on Wed Feb 22, 2012 9:12 am, edited 1 time in total.
Reason: Post splittet ut til egen topic.

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4786
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Virtuemart - Overstyre/resette ordrenummer

Post by rued » Wed Feb 22, 2012 9:15 am

Hvorfor vil du gjøre dette er da mitt spørsmål?
Det finnes i utgangspunktet ikke noe reelt behov for å gjøre noe slikt.

Uansett er jeg ganske sikker på at du finners svar ved å søke i Google, etter f.eks. 'virtuemart reset order number' eller 'virtuemart change order number' osv. - har du testet det?
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no

Aleks81
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Thu Feb 16, 2012 2:33 pm

Re: Virtuemart - Overstyre/resette ordrenummer

Post by Aleks81 » Wed Feb 22, 2012 10:40 pm

Grunnen til at jeg ønsker å gjøre dette er fordi han som hjalp til å sette opp joomla og VM for meg for litt over 2 år siden, kjørte flere test-ordre, i steden for å teste alt på en og samme ordre, noe som gjøre at ordreantallet (antall bestillinger) blir feil..
det er kanskje en fillesak, men jeg ønsker å ha mest mulig på stell, så hvis det er en mulighet for å gjøre dette relativt enkelt, ønsker jeg å utføre dette.

joomla communtiyet kan så utrolig mye rart,å jeg følte det var verdt et forsøk å spørre. :)

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4786
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Virtuemart - Overstyre/resette ordrenummer

Post by rued » Thu Feb 23, 2012 7:15 am

Du finner hvordan du gjør det om du søker på det jeg skrev ovenfor.

Men det har ingenting for seg. Det betyr ingenting i forhold til regnskap m.m..
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no


Locked

Return to “VirtueMart”