Page 1 of 1

Nettside med salg av 5-10 produkter og integrert regnskap

Posted: Wed Dec 01, 2010 1:50 pm
by masano
Hei

Vurderer å starte en webside med en mini-nettbutikk med vekt på et produkt i noen få varianter (5-10 stk). Ønsker å ha integrert regnskapssystem tilpasset norsk lovgivning.

Hovedproduktet vil ha en fast fraktpris (eks. 150,-), evt mulighet for å velge pakke o/natt mens et lite biprodukt vil ha gratis frakt.

Ønsker også muligheten for forskjellig kundegrupper skal få forskjellig priser, ikke automatisk, men etter godkjenning av meg (privat vs forhandler). Betalingsløsning: DIBS virker veldig greit.

Også mulighet for "eksport-funksjon" for utenlandske kan være kjekt slik at mva. ikke blir lagt på prisen?

Vil gjerne ha litt forskjellige forslag/ synspunkter på hvilke løsninger som kan være best egnet for meg.

På forhånd takk.

Mvh
Marius

Re: Nettside med salg av 5-10 produkter og integrert regnska

Posted: Sun Jan 02, 2011 3:53 pm
by ThinkerBell
Heisann,
jeg vil anbefale nettbutikksløsningen RedShop fra RedComponents. Den har integrasjon mot e-Conomic, nettbasert regnskapssystem som som er laget for det nordiske markedet. RedShop installeres som en komponent i Joomla 1.5, og kommer snart med en Joomla 1.6 kompatibel versjon.

Løsningen er meget fleksibel og dekker alle dine behov, og litt mer :-)

Re: Nettside med salg av 5-10 produkter og integrert regnska

Posted: Sun Jan 02, 2011 5:26 pm
by rued
redShop fra redComponent (red ikke Red) er sannsynligvis overkill for 5-10 produkter, men du finner mer info om lett-versjonen av denne her (besøk redcomponent.com for fullversjon): http://extensions.joomla.org/extensions ... cart/13184

Men godt mulig du vil kunne bruke nBill også, når det er snakk om så få produkter, og du har da en 'alt i en'-løsning. Med faktura, bokføring osv. - uten å måtte betale månedsavgift for dette.

e-conomic er et greit og brukervennlig system som også brukes av JiN, men den dagen det blir for trangt og du må bytte er det kanskje ikke like enkelt. Eksportmulighet/filformater er begrenset, og når du sier opp avtalen vil systemet bli utilgjengelig for deg etter en gitt periode. Du bør derfor gjøre en vurdering av om systemet er kraftig nok for dine behov, også i fremtiden. Demo/prøveperiode er tilgjengelig, anbefaler at dere tester systemet nøye.

Begge systemene er forøvrig oversatt til Norsk.