Page 1 of 1

TinyMCE not showing

Posted: Wed Oct 05, 2005 10:25 am
by drewg
Hey,
recently converted to Joomla, and now my tinyMCE editor aint showing up, gets a bit dull just writing in PHP, but heres some info:
TinyMCE mambot is published, no tinyMCE isn't
In configuration, tinyMCE IS turned on, i.e it is the editor.

Anyone have any ideas/suggestions/fixes?

Re: TinyMCE not showing

Posted: Thu Oct 06, 2005 11:26 am
by iE85
I myself just converted in the last 24hrs from Mambo 4.5.2.3 to Joomla 1.0.2 and TinyMCE editor is not working.  This does not appear to be an isolated case for users.

Other related threads:
Error:'tinyMCE' is undefined
Mambo 4.1.2 -> Joomla 1.2 - TinyMCE being weird
Issues with TinyMCE

Re: TinyMCE not showing

Posted: Thu Oct 06, 2005 2:09 pm
by nathandiehl
please try to resave your configuration.php file. this is what got it working for me. it is an odd fix, but seems to work.

Re: TinyMCE not showing

Posted: Thu Oct 06, 2005 5:58 pm
by iE85
WOW ... that worked  :laugh:  Would have never guessed.

Thanks for the tip.

Re: TinyMCE not showing

Posted: Thu Oct 06, 2005 10:16 pm
by drewg
what do you mean resave? I've made edits to the config and saved and stuff, but it still isn't showing

Re: TinyMCE not showing

Posted: Thu Oct 06, 2005 11:25 pm
by iE85
I made a change through "Global Configuration" on the Administrator Panel and saved configuration.php that way.  Next time I went into edit a content piece, the editing buttons for TinyMCE were there.

Re: TinyMCE not showing

Posted: Fri Oct 07, 2005 1:49 pm
by nathandiehl
yes, sorry i wasn't clear. you need to do actually hit the save button from the Administrator backend.

Re: TinyMCE not showing

Posted: Fri Oct 10, 2008 9:28 am
by altamiraweb
I ve this problem now with joomla 1.5.
I have just installed it but TinyMCE is not showing up :'(

Re: TinyMCE not showing

Posted: Sat Oct 31, 2009 8:08 am
by calsnoboarder
I just upgraded to Joomla Version 1.5.14 and had the same problem (no editor appearing). I followed the suggestion (to change the configuration from the global configuration backend), i saved, then went to a new article and no edit tools appeared. I refreshed and they miraculously appeared. Weird bug, but looks like everything is functioning.

Re: TinyMCE not showing

Posted: Tue Oct 29, 2013 6:14 pm
by smcclure
Make sure the editor is set to appear in user settings. Go to USERS -> USER MANAGER -> Click on the user that needs to have tinyMCE access and then click on BASIC SETTINGS. Make sure EDITOR is set to TinyMCE.

Cheers,

Re: TinyMCE not showing

Posted: Tue Nov 01, 2016 6:38 pm
by irina123
nathandiehl wrote:yes, sorry i wasn't clear. you need to do actually hit the save button from the Administrator backend.
You are my hero - Thank you for saving me hours, days and possibly lifetime of frustration.