Cannot Save Article with Image

Need help with a WYSIWYG-editor in Joomla! 1.0.x? This is the place to be.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
EduardPalabayJr
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Aug 05, 2009 2:50 am

Cannot Save Article with Image

Post by EduardPalabayJr » Wed Aug 05, 2009 3:07 am

I am trying to insert an image in Joomla Article but once I try to save it it wont save. I noticed an error in explorer javascript that says 'object required'. I also notice that the HTML Code disappears. Thanks for help in advance.

jondiego
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 630
Joined: Fri Jun 12, 2009 4:25 am
Location: San Diego, CA
Contact:

Re: Cannot Save Article with Image

Post by jondiego » Thu Aug 06, 2009 4:12 am

You may want to go to your Global manager and change the editor to "none" so that you use html instead. It helped me with a few glitches.
SEO that gets you noticed!
http://www.CareyWebDesigns.com
Real Estate Advertising
http://www.RealEstateActive.com

EduardPalabayJr
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Aug 05, 2009 2:50 am

Re: Cannot Save Article with Image

Post by EduardPalabayJr » Fri Aug 07, 2009 3:02 am

Thanks jondiego for your time posting answer to my question.

We have resolved the issue buy installing the newer version of JCE from 1.5.2 to 1.5.4.

WDSJPK
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Wed Jun 27, 2007 2:47 pm
Location: Glasgow

Re: Cannot Save Article with Image

Post by WDSJPK » Fri Jul 09, 2010 3:29 pm

I am using JCE 1.5.7 but still have the problem.

On clicking SAVE or APPLY in the article is saved without the image.
I have spent a long time to resolve this matter, so any help will be much appreciated.
Failing which .....
Can any one suggest if the problem with Joomla (1.5.18) or JCE?
Rgds
Jay

Halconcepts
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Apr 30, 2013 9:29 am

Re: Cannot Save Article with Image

Post by Halconcepts » Tue Apr 30, 2013 9:56 am

I just noticed your post in relation to the image not saving in the article
I too am having this problem And on a clean install of Joomla 3

If click the image button I tag an image then click toggle and i see the code as the following
<p>This website is running Joomla 3.1</p>
<p>IF you like butterflies Click on Image for an animated page</p>
<p> </p>
<p> <img class="caption" src="images/Blue_Butterflie.png" alt="Butterflies" align="left" /></p>

It dissapears after you save and now looks like the following

<p>This website is running Joomla 3.1</p>
<p>IF you like butterflies Click on Image for an animated page</p>
<p> </p>
<p> <img class="\"caption\"" src="\"images/Blue_Butterflie.png\"" alt="\"Butterflies\"" align="\"left\"" /></p>

Image is now gone as well

Any help on this issue would be much appreciated


Locked

Return to “WYSIWYG Editors - 1.0.x”