Page 1 of 1

Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Wed Nov 10, 2010 8:50 pm
by wiingreen
Hej.

Jeg er et af de her paranoide mennesker, der forsøger at begrænse mængden af spam i min postkasse. Derfor falder det mig altid for brystet, når min mail adresse bliver lagt frit tilgængeligt på en hjemmeside.
Men det gør den desværre dkjug.dk
På trods af at der findes udmærkede alternativer indbygget i Joomla!

Kan vi ikke få en mail formular i stedet for et mailto link?

Venlig hilsen
Henrik Worm Wiingreen

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Wed Nov 10, 2010 9:17 pm
by tresan
Er det ikke derfor man har spamfiltre? :P

Umiddelbart er det ikke muligt lige nu - da redMEMBER simplethen ikke har muligheden.

Men jeg vil lige overveje mulighederne - en af dem kunne være at lukke af for offentlig adgang til de sider som viser brugerlisterne så man skal oprette sig for at se siderne - det var måske en mulighed?

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Wed Nov 10, 2010 10:19 pm
by littlejohn
Jeg må nok indrømme jeg er større tilhænger af åbenhed og emailcloacking i stedet, selvom det personligt ikke betyder så meget for mig... ;)

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Thu Nov 11, 2010 7:24 pm
by wiingreen
Hej igen.

Jeg er enig med Janich i at det gælder om at have stor åbenhed. Omvendt tror jeg ikke så meget på værdien af email cloaking. Det er ikke den højere raketvidenskab at skrive en spambot, der også høster adresser selv om der er anvendt cloaking.
Personligt benytter jeg altid en formular på siden, til afsendelse af mails direkte fra siden. Så eksisterer adressen kun inde i maven på Joomla!. Og hvis en spambot kan nå den der, så tror jeg vi har et problem af nogle helt andre dimensioner.

At redMEMBER ikke kan håndtere det i dag er ærgerligt. Men det er måske en pind til Ronni.

Venlig Hilsen
Henrik Worm Wiingreen

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Thu Nov 11, 2010 8:14 pm
by tresan
Vi smider faktisk en ny redMEMBER på i morgen med alm. content plugin support også - så Joomlas egen cloacking content plugin fungere på den type parse outs også.

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Tue Nov 16, 2010 9:23 am
by 12mostermister
Hej

Mailadresse kan skjules for spamrobotter - læs dette link: http://www.datasikkerhed.eu/Mails/skjulmailadresse.htm

med venlig hilsen

Povl Sørensen
http://www.alswebdesign.dk

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Tue Nov 16, 2010 9:24 am
by solsikkehaven
det tresan skriver er at joomla understøtter mail cloacking, men at redmember ikke (indtil nu) understøtter joomlas indbyggede plugins, men at der netop nu er en ny version på vej, der netop understøtter dette - og dermed udnytter blandt andets joomla indbyggede mail cloacking system.

(hvis det ikke er korrekt, tresan, så er jeg *sikker* på, at du nok skal melde dig ind her igen i tråden) :-)

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Tue Nov 16, 2010 8:11 pm
by tresan
Det er korrekt og forleden blev den nye version installeret med Content Plugin Support så den nu også loader joomlas Email Cloaking Content Plugin.

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Fri Mar 18, 2011 9:34 am
by Kejej
Jeg vil bare lige meddele, at hvis man googler 'jug kolding' - så får man adgang til hele userlisten - med samtlige navne, adresser og email adresser.
Dette synes jeg ikke er særlig rart!
Vil meget gerne have det skjult, da jeg ikke er interesseret i at min adresse og email ligger frit tilgængeligt for alle og enhver - selv de der ikke engang er medlem af gruppen.
Der er ingen grund til at have login, hvis det ikke bruges til noget alligevel.
/Kejej

Re: Mail adresser på dkjug.dk

Posted: Sun Apr 03, 2011 11:41 am
by tresan
Hele pointen med dkjug.dk er at det er et sted hvor man kan slå sine info op og så kan andre kontakte en hvis de bor i nærheden m.v. / er interesseret i at starte en JUG.

Der er indtil nu kommet 4 anmodninger om at lave decideret "grupper" på siden også men det hele fungere som en form for selvhjælpsnetværk så hvis du ikke vil have din rigtige adresse på så undlad og skriv den.

Alle email adresserne er beskyttet af Joomlas email cloacking script men ja alle data ligger tilgængelige så andre kan tage fat i dig.

Skulle et flertal af brugerne ønske dette ændret så man skal være registreret for at se info kan vi fint ændre dette - bare der er enighed om beslutningen :)