installation

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
icedk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 34
Joined: Fri Mar 12, 2010 10:26 am

installation

Post by icedk » Tue Sep 06, 2011 8:37 pm

Hej alle
jeg har installeret joomla lige som mange gang før.. altså som subdomaine,, efter end finish så downloader jeg filene og og uploader i root og wupti har det virket altid.. men har lige gjort med 1.7 versionen.. og den virker stadig under subdomainet men ikke under selve root..

er der nogen som kan hjælpe

mvh ice

User avatar
Torben Grover
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 212
Joined: Sat Apr 01, 2006 9:20 am

Re: installation

Post by Torben Grover » Tue Sep 06, 2011 9:14 pm

Hej Ice
Du skal have rettet stierne i den configuration.php som du har i root.
Mvh Torben

icedk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 34
Joined: Fri Mar 12, 2010 10:26 am

Re: installation

Post by icedk » Tue Sep 06, 2011 9:21 pm

hej torben, har lige gjort,, men er det det her du tænker på

public $log_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/httpd.www/nora/logs';
public $tmp_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/httpd.www/nora/tmp';

men har ændret til
public $log_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/httpd.www/logs';
public $tmp_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/httpd.www/tmp';

men det virker ikke endnu

User avatar
Torben Grover
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 212
Joined: Sat Apr 01, 2006 9:20 am

Re: installation

Post by Torben Grover » Tue Sep 06, 2011 9:30 pm

Jeg er ikke sikker, men prøv med:
public $log_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/logs';
public $tmp_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/tmp';

Du bruger den samme database?

icedk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 34
Joined: Fri Mar 12, 2010 10:26 am

Re: installation

Post by icedk » Tue Sep 06, 2011 9:39 pm

hej torben
Ja jeg bruger den samme database.. og det er ikke første gang jeg har prøvet.. det har altid virket..


og har lige rettet til
public $log_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/logs';
public $tmp_path = '/customers/3/9/4/noraservice.dk/tmp';
men virker detsvære i


men kom til at tænke på at jeg havde installeret en modullll som hedder RizVN.Net Login

og da jeg deatktiverede den så funker det nu perfekt.... tak for hjelpen.. nu virker den med den oprindelig configurations fil...

du skal tusind tak for at forsøge at hjelpe mig.. det er altid rart nå experter hjelper..

User avatar
Torben Grover
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 212
Joined: Sat Apr 01, 2006 9:20 am

Re: installation

Post by Torben Grover » Tue Sep 06, 2011 9:41 pm

Selv tak :)


Locked

Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”