Joomla i subdomæne

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
johntk56
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Tue Mar 01, 2011 7:27 am
Location: Ikast, DK

Joomla i subdomæne

Post by johntk56 » Sat Sep 17, 2011 8:56 pm

Hejsa

kan det lade sig gøre at installere en komplet joomla i et
subdomæne når der i domænet allerede kører en installation ??

Med venlig hilsen

John

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: Joomla i subdomæne

Post by sone12 » Sat Sep 17, 2011 8:58 pm

Ikke noe problem. Du kan også installere i sub foldere. Foreksempel http://dittdomene.dk/testingsite
Kristian P. Granrud - Global Moderator

johntk56
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Tue Mar 01, 2011 7:27 am
Location: Ikast, DK

Re: Joomla i subdomæne

Post by johntk56 » Sun Sep 18, 2011 9:36 am

Tak for svaret ...

Hvad gør jeg med databasen, refererer jeg bare til den eksisterende ??

Med venlig hilsen

John

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5440
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: Joomla i subdomæne

Post by sone12 » Sun Sep 18, 2011 10:45 am

Vil oppfordre deg til å opprette ny database for hver installasjon. Alternativt kan man bruke same database men med forskjellige "table prefix". Men vil som sagdt anbefale å ha egen database for hver installasjon.
Kristian P. Granrud - Global Moderator

johntk56
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Tue Mar 01, 2011 7:27 am
Location: Ikast, DK

Re: Joomla i subdomæne

Post by johntk56 » Sun Sep 18, 2011 5:13 pm

Hejsa
- jeg har stadig behov for lidt hjælp .........

Jeg har nu lavet et subdomæne og en databse via meebox kontrolpanel
Efterfølgende har jeg uploadet Joomla i det nye subdomæne !

Jeg kan ikke umiddelbart få kontakt til admin via dette link :

subdomæne.domæne.dk/administrator/index.php

Hvad gør jeg forkert ??

Mvh

John

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Joomla i subdomæne

Post by Gadensgaard » Sun Sep 18, 2011 6:17 pm

Hej John

Har du installeret Joomla! på subdomænet?

johntk56
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 26
Joined: Tue Mar 01, 2011 7:27 am
Location: Ikast, DK

Re: Joomla i subdomæne

Post by johntk56 » Sun Sep 18, 2011 6:53 pm

Hejsa

Jeg har faktisk fået det op at køre nu
- så mangler jeg blot finpudsningen

Tak for hjælpen

Med venlig hilsen

John


Locked

Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”