fejl ved installaion

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
User avatar
Starphoto
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Sun May 29, 2011 3:05 pm
Location: sønderjylland
Contact:

fejl ved installaion

Post by Starphoto » Tue Jan 24, 2012 1:40 pm

Hejsa, jeg er ved at installere Joomla 1.7 full package og får en fejl ved database konfigurationen.

har skrevet ind hvad der er vist i guiden, + et selvvalgt PW

er det PW som gør det?

Fejlbeskrivelsen er: Kunne ikke tilslutte til databasen. Forbindelsen returnerede nummer: 2

nogen bud på at afhjælpe denne fejl, kommer ikke videre.

mvh
Betina
Med venlig hilsen
Betina & Jerker

StarPhoto.dk

User avatar
Starphoto
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Sun May 29, 2011 3:05 pm
Location: sønderjylland
Contact:

Re: fejl ved installaion

Post by Starphoto » Tue Jan 24, 2012 1:50 pm

hvis jeg fjerner PW kan jeg godt komme videre, er det løsningen?
Med venlig hilsen
Betina & Jerker

StarPhoto.dk

User avatar
Torben Grover
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 212
Joined: Sat Apr 01, 2006 9:20 am

Re: fejl ved installaion

Post by Torben Grover » Tue Jan 24, 2012 6:19 pm

Hej.
Det lyder ikke som om det er løsningen.
Hvilket webhotel bruger du?
Har du oprettet en database?
"har skrevet ind hvad der er vist i guiden" Hvilken guide mener du?
Det vil hjælpe med lidt flere oplysninger.

Torben

User avatar
Starphoto
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Sun May 29, 2011 3:05 pm
Location: sønderjylland
Contact:

Re: fejl ved installaion

Post by Starphoto » Wed Jan 25, 2012 3:21 pm

Hej Torben

Selvfølgelig skulle jeg have lavet en henvisning til hvor jeg har guiden fra, sorry ;)

jeg har fulgt denne http://docs.joomla.org/Use_Joomla!_on_y ... sion_1.7.3

Jeg har kun installeret lokalt, og har også installeret XAMPP som ser ud til at køre korrekt når jeg i min browser indtaster http://localhost

håber i har nogen ideer til hvad jeg kan gøre.

Uden PW kommer jeg som sagt videre, men får et underligt billede når jeg skal logge ind som administrator:
se vedhæftede fil
joomla.pdf
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Med venlig hilsen
Betina & Jerker

StarPhoto.dk

User avatar
Starphoto
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Sun May 29, 2011 3:05 pm
Location: sønderjylland
Contact:

Re: fejl ved installaion

Post by Starphoto » Thu Jan 26, 2012 8:41 pm

Jeg har fundet ud af det, dog stadig uden password under database, men med password for at logge ind på siden.

Afinstallerede det hele og installerede på ny XAMPP som administrator og så var der pludselig ingen problemer.

;D

så skal jeg bare finde ud af programmet :geek:
Med venlig hilsen
Betina & Jerker

StarPhoto.dk


Locked

Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”