Page 1 of 1

Hvad sker der med templaten når man opdaterer Joomla?

Posted: Wed Feb 08, 2012 8:20 am
by kdbj
Når man opdaterer sin joomla, f.eks. fra 1.5 1.6 eller 1.7 til 2.5 - hvordan reagerer de forskellige templates og andre tilføjende moduler og komponenter ? Der står jo altid hvilken joomla version en template er designet til. Så er templaten designet til 1.5 og man ændre sin joomla til 2.5 - får man så ikke et problem med templaten?

Det er i hvertfald noget som afholder mig fra at opdaterer min joomla, da jeg frygter at skulle bruge unødig tid på at oprette eventuelle fejl.

Re: Hvad sker der med templaten når man opdaterer Joomla?

Posted: Wed Feb 08, 2012 3:58 pm
by Gadensgaard
Hej "kdbj"

Før du opdaterer skal du sørge for at dine komponenter, moduler, templates osv er lavet i en version der er kompatible med Joomla! 2.5, ellers får du ganske rigtigt problemer.

Re: Hvad sker der med templaten når man opdaterer Joomla?

Posted: Tue Feb 14, 2012 1:37 pm
by taxviper
Hej,

hvis du kører jupgrade fra 1.5.xx til 2.5.x som denne vejledning - http://docs.joomla.org/Tutorial:Migrati ... Joomla_1.6 - så opgraderes alle standardtemplates (de medfødte i Joomla) som en del af processen. Så inden du går igang, så lav en af disse om til standard først. Når du så er færdig, så hent og installer den nye ønskede template igen (i 2.5.x-version).
Det er især vigtigt, hvis du har ændret din backend-standard-template til noget andet.

Der findes en lignende vejledning til 1.6/1.7 opdatering til 2.5.x - http://docs.joomla.org/Upgrading_from_a ... ng_version.

Men ellers er det som Gadengaard skriver - check og dobbeltcheck at alle dine ekstra installerede elementer, templates, komponenter, moduler, plugins osv, alle findes i en 2.5-version eller find nogle alternativer.

Husk at god forberedelse er mere end det halve arbejde :)

//Taxviper