Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Tue Feb 14, 2012 10:09 pm

Jeg har forsøgt mig med at opgraderer mit 1.5 theme til en 1.7 install. Men jeg har lavet noget forkert et sted.

Forsiden virker som den skal, men så snart jeg trykker på et menu punkt eller en nyhed viser den blot Titel uden nogen form for styling

http://www.breakbuddy.org/jupgrade/ på forhånd tak for ideer
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26117
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Per Yngve Berg » Wed Feb 15, 2012 12:40 am

Forsøg at slå fra SEF i Global Konfiguration.

User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Wed Feb 15, 2012 7:11 am

Hej Per. Desværre ingen forskel.
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Wed Feb 15, 2012 7:44 am

Jeg har ændret følgende steder
TemplateDetails.xml og index.php efter http://www.joomlapraise.com/blog/item/5 ... ial-part-1

Jeg har en masse .php filer til views skal disse også have ændret f.eks. mainframe til app og indsat $app = JFactory::getApplication(); på alle siderne?
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26117
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Per Yngve Berg » Wed Feb 15, 2012 4:28 pm

På siden Priser får jeg denne melding:

Call to a member function getTemplate() on a non-object in /home/hviid/www/breakbuddy/breakbuddy.org/jupgrade/templates/breakbuddy2/html/com_content/article/default.php on line 60.

Der er output overrides i din Skabelon. Den er ikke den samme i 1.7 som i 1.5.
Prøv at ta de væk. De må skrives nye om de skal bruges.

User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Wed Feb 15, 2012 8:19 pm

Hej Per. Det var lige mit forsøg på at fikse noget... Jeg har nu lavet en roll-back :-[
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
taxviper
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 238
Joined: Mon May 08, 2006 10:25 am

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by taxviper » Mon Feb 20, 2012 6:44 pm

Hej,

Jeg har oplevet noget lignende, hvor alle mine menupunkter som var artikler, blev ændret i migrationen.

Jeg ændrede dem manuelt tilbage - men check om menuen stadigvæk linker til det ønskede.

Hvis det ikke er det - så prøv og skift til en standardtemplate og check et menupunkter der. Så kan vi enten udelukke templaten eller ej.

//Taxviper

User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Mon Feb 20, 2012 8:20 pm

Hey. Tax. Ja det skulle jeg selvfølgelig have startet med.

Men det er faktisk en blanding af dine ting kan jeg se.

1 Først skiftede jeg til atomic, der skete det samme når jeg klikkede på noget der linkede til artikler, så gemte slettede jeg menuen og lavede punkterne igen og så virkede det.... men kun i atomic og ikke mit eget theme. Er slet ikke i tvivl om det ligger i mine manglede forståelse af 1.7 ændringerne der skal foretages men er lost
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26117
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Per Yngve Berg » Mon Feb 20, 2012 8:41 pm

Det er stadig samme fejl.
Fatal error: Call to a member function getTemplate() on a non-object in /home/hviid/www/breakbuddy/breakbuddy.org/jupgrade/templates/breakbuddy/html/com_content/article/default.php on line 60
Har du indspekteret linje 60 i den fil? Hvad står der på den linje?

User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Mon Feb 20, 2012 10:14 pm

Hej Per. Hmm hvor ser du denne fejl fordi jeg får den ikke selv?

Linie 60:

Code: Select all

	<img src="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?>/images/trans.gif" alt="<?php echo JText::_('attention open in a new window'); ?>" />
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26117
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Per Yngve Berg » Tue Feb 21, 2012 5:51 am

View Source Code i Browser.


Du skal bruge JApplication::getTemplate()

User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Tue Feb 21, 2012 8:03 am

Hej Per. Beklager min newbness. men hvor er det "JApplication::getTemplate()" skal bruges.

Pt. har jeg kun ændret hvad den optalte guide siger. Men skal jeg igennem alle PHP filer feks, den com_content/article/default.php etc
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
taxviper
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 238
Joined: Mon May 08, 2006 10:25 am

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by taxviper » Tue Feb 21, 2012 8:29 am

Hej,

der er i hvert fald noget galt i den linie som Per henviser til - men hvor den stammer fra er ikke helt nemt at vide.

Har JP ikke lavet en ny version til J1.7/J2.5 af denne template du kan hente og installere. Det vil sikkert løse dit problem.

Eller er den en hjemmelavet template?

//Taxviper

User avatar
Jenslundos
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Sun Apr 12, 2009 3:22 am
Location: Denmark, Aalborg
Contact:

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by Jenslundos » Tue Feb 21, 2012 8:36 am

Det er min egen template, så der er kun en vej, måske skulle jeg bare betale mig fra en upgrade ;)
Joomla newb, but loving the trip up the knowledge ladder this forum provides...

User avatar
taxviper
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 238
Joined: Mon May 08, 2006 10:25 am

Re: Blanke undersider efter upgrade til 1.7

Post by taxviper » Tue Feb 21, 2012 8:38 am

Hej,

prøv at start med at lave en søgning i dine templatefiler efter "$mainframe->getTemplate()".

Alle de skal erstattes med "JApplication::getTemplate()" - sådan som jeg (non-programmør) har forstået det.

//Taxviper


Locked

Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”