Emailadresser virker ikke mere som links

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
User avatar
taxviper
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 238
Joined: Mon May 08, 2006 10:25 am

Emailadresser virker ikke mere som links

Post by taxviper » Sun Mar 18, 2012 3:42 pm

Hej,

jeg har tidligere haft dette til at virke, men kan nu konstatere det ikke virker mere.

Jeg har et link på forsiden med teksten "Ishøj Golfklub" og linket via en mailto: "nedenunder" - antager det indskrevet via editoren i en artikel.

Der går emailcloaking ind og laver en (som ønsket) javascriptstreng - problemet er bare at den følger med over i Outlook, så det virker jo ikke.

Sitet er her: http://ishojgolfklub.dk og problemet er tilsyneladende ikke browserspecifikt (tjekket på flere enheder i flere forskellige browsere).

Er der nogen der ved noget om dette?

Det kan nævnes at andre steder på sitet står der rene emails indskrevet - f.eks. mail@mail.dk og de virker fint, selvom de jo også indeholder en mailto: "nedenunder".

Og hvis jeg slår pluging'en fra virker det også fint, så det er noget med emailcloaking.

//Taxviper
Last edited by taxviper on Mon Mar 19, 2012 3:13 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26111
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Emailadresser virker ikke mere som links

Post by Per Yngve Berg » Sun Mar 18, 2012 5:48 pm

Forsøg uden mailto:

User avatar
taxviper
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 238
Joined: Mon May 08, 2006 10:25 am

Re: Emailadresser virker ikke mere som links

Post by taxviper » Sun Mar 18, 2012 5:54 pm

Hej Per,

den bliver jo automatisk sat ind af CKEditor når man indsætter et emaillink.

Mvh.

Taxviper

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26111
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Emailadresser virker ikke mere som links

Post by Per Yngve Berg » Sun Mar 18, 2012 7:08 pm

Problemet er at emaillink står indenfor en a-tag. Flyt den udenfor.

User avatar
taxviper
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 238
Joined: Mon May 08, 2006 10:25 am

Re: Emailadresser virker ikke mere som links

Post by taxviper » Mon Mar 19, 2012 3:13 pm

Hej igen,

har forsøgt lidt frem og tilbage - uden held.

Det fik mig til at lede videre - og fandt da også ud af at mailto skulle være indenfor a-tag'en - se f.eks. her http://www.w3schools.com/html/tryit.asp ... tml_mailto

Det betød jeg gik igang med at kigge på nogle 1.5.x site jeg har med virkede og ikke-virkede links. OG jeg fandt "synderen". :)

Jeg har åbenbart indsat noget yderlige kode til mine oprettede link - i form af noget farve på teksten (der var indsat nogle spans og font color) og de bryder åbenbart javascriptet.

Når disse farver blev fjernet....så virker det perfekt.

Så er det nu bare at flytte farveønskerne over i css :)

Tak til Per for at udfordre min tankegang og for at få mig til at lede dybere :)

//Taxviper


Locked

Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”