Menu-problemer

Her kan du stille spørgsmål til den daglige administration af dit Joomla! websted.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Forum rules
Locked
gadusn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Fri Sep 25, 2009 12:08 pm

Menu-problemer

Post by gadusn » Wed Sep 12, 2012 10:51 am

Når jeg vil oprette nye menu-punkter (menuelementer), kan jeg ikke vælge menutype. Annuller knapperne virker heller ikke.. Nogen idéer hvorfor..Det virkede igår >:(

Får også denne fejlmeddelelse hver gang jeg skal logge ind på backend:

403 - En fejl er opstået

You can not login to the site. Please, contact webmaster.

Hvis jeg logger ind igen kommer jeg ind, men menu-problemet er der stadig

 
sannedj
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Thu Nov 10, 2011 4:54 pm

Re: Menu-problemer

Post by sannedj » Wed Jan 09, 2013 10:31 pm

jeg har det samme problem - og det gælder sådan set for alle de ting, hvor der normalt kommer en pop-up side, hvor man skal vælge noget, så kan man ikke vælge, og ikke annullere. F.eks. i moduler, hvis jeg skal vælge modul position, det kan jeg ikke. Jeg bliver linket videre til siden med modul positioner, og den fylder HELE skærmen, men jeg kan ikke vælge f.eks. 'left' - og jeg kan ikke annullere. Også når jeg skal oprette en ny menu knap, kan jeg ikke vælge menutype, og sådan er det med alle den slags ting. Hvad er der lige gået galt. Jeg har lige installeret 2.5.8.
mvh
Sanne Dj

gadusn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 39
Joined: Fri Sep 25, 2009 12:08 pm

Re: Menu-problemer

Post by gadusn » Thu Feb 07, 2013 3:11 pm

Har igen samme problem. Sidste gang var det databasen, mn den er fixet, så den skulle vel være ok.. Har prøvet at re-installere 2.5 men ingen ændring. Man kan ikke vælge menu-type når man vil oprette / redigere i menupunkterne. Nogen idéer.

User avatar
/polle
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 380
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:35 pm
Location: Holstebro - Denmark

Re: Menu-problemer

Post by /polle » Thu Feb 07, 2013 3:47 pm

Hej.

Har i prøvet at opgraderer til 2.5.9, der har været problemer med menu i 2.5.8

KUnne også være godt at vide hvilken host i bruger, Browser ver.
I IE kan det sommetider være en fordel at køre i Kompatibilitetsvisning.

/polle

sannedj
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Thu Nov 10, 2011 4:54 pm

Re: Menu-problemer

Post by sannedj » Thu Feb 07, 2013 5:46 pm

hos mig skete det efter flg.:

1. jeg opgraderer fra 1.5.25 til 2.5.xx
2. arbejder i jupgrade mappen, til jeg er færdig (installerer extensions osv.)
3. tager backup (akeeba) af jupgrade mappen
4. sletter alle mapper i rod webstedet, bortset fra jupgrade mappen
5. flytter alle filerne fra jupgrade mappen ud i rodmappen på webstedet
6. her opstår problemet så.

Efter utallige forsøg, har jeg nu fundet ud af, at man skal slette midlertidige internetfiler på computeren, og så virker det igen. Mere skulle der ikke til, lyder måske lidt dumt, men det virkede for mig. Jeg troede også det havde noget med JCE Editor at gøre, men det var ikke problemet.

Jeg bruger Firefox og har gigahost som host

User avatar
/polle
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 380
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:35 pm
Location: Holstebro - Denmark

Re: Menu-problemer

Post by /polle » Thu Feb 07, 2013 6:08 pm

Hej sannedj.

Har ikke lige hørt om den med midlertidige internetfiler :o

Men er glad for at det nu kører for dig.. :D
Good luck
/polle

 

Locked

Return to “Administration - Generel brug”