ingen linje skift ved brug af hyder med News Show Pro GK4

Her kan du stille spørgsmål til den daglige administration af dit Joomla! websted.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

ingen linje skift ved brug af hyder med News Show Pro GK4

Post by dreamtime » Sat Mar 30, 2013 5:47 pm

Jeg bruger News Show Pro GK4 til at vise nyheder på min side, og det virker også fint men når jeg laver en nyhed, kan jeg ikke få den til at vise linje skift, den skriver bare det hele i en linje ingen mellem rum eller linje skift.
Nogen som har en ide hvad jeg gør forkert?
http://lesstime.dk ......En dansk guide side

dreamtime
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Wed Jul 19, 2006 9:52 pm
Contact:

Re: ingen linje skift ved brug af hyder med News Show Pro GK

Post by dreamtime » Mon Apr 01, 2013 7:35 pm

ingen som kan hjælpe med det?
http://lesstime.dk ......En dansk guide side


Locked

Return to “Administration - Generel brug”