Joomla/PHP - Ændre dropDown menu til klik

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderators: b-ronnow, ot2sen

kifjmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Sun Feb 10, 2013 3:45 pm

Joomla/PHP - Ændre dropDown menu til klik

Postby kifjmo » Mon Nov 25, 2013 8:15 pm

Hej.

På Aaselund.dk bruger jeg en DropDown menu fra en skabelon. Når men bruger hjemmesiden fra en alm. pc virker menuen fint.

Mit problem opstår når hjemmesiden besøges fra en tablet, iPhone el. Da der er en mouse-over funktion på menuen giver det problemer da dropdown funktioner svigter (problemer starter når man har manøvreret lidt rundt på siden - så giv det lidt tid)

Er der nogen der kan fortælle mig om man kan slå mouse-over funktionen fra og sætte en klik funktion ind i stedet? Eller andre løsninger er også velkomne.

Jeg har vedhæftet min template.css fil som txt.
templateCSS.txt


Hvis det hjælper at få administrator rettigheder til siden kan det også arrangeres.

Hjælp hjælp hjælp. Jeg er desperat.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 623
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Joomla/PHP - Ændre dropDown menu til klik

Postby b-ronnow » Wed Nov 27, 2013 8:10 am

Hej

Jeg kan ikke genskabe dine udfordringer på Android 4.3 eller på min samsung note 10"
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

kifjmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Sun Feb 10, 2013 3:45 pm

Re: Joomla/PHP - Ændre dropDown menu til klik

Postby kifjmo » Wed Nov 27, 2013 8:15 am

Har du på nogen som helst måde mulighed for at prøve fra en iPhone/iPad. Der er problemet mest udbredt..

kifjmo
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 32
Joined: Sun Feb 10, 2013 3:45 pm

Re: Joomla/PHP - Ændre dropDown menu til klik

Postby kifjmo » Wed Nov 27, 2013 8:15 am

...og tak for svar :-)

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 623
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Joomla/PHP - Ændre dropDown menu til klik

Postby b-ronnow » Wed Nov 27, 2013 8:18 am

Desværre ikke.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

littlejohn
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 242
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:55 pm

Re: Joomla/PHP - Ændre dropDown menu til klik

Postby littlejohn » Thu Dec 05, 2013 12:36 am

Man kan ikke fange kliks i CSS - kun en hover (mouseover) state.
Det er derfor lidt tricky, fordi man er nødt til at kombinere javascript og css til at reagere på hhv. pc og tablet.

Skabelonen ser ud til at bruge Joomla3. Er det en standard Joomla 3 skabelon/menu?
Så er der helt sikkert nogen der har en prototype liggende..
Janich Rasmussen
Lead developer @ CGOnline.dk - Vi elsker Joomla!


Return to “Template, CSS og Design”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests