Page 1 of 1

Joomla vs. andre webshopsystemer

Posted: Fri May 02, 2014 9:38 am
by BonusNinja
Hej

Jeg planlægger at lave en lille shop på http://helsebladet.dk/ som kører på WordPress - præferabelt på et subdomæne eller i en undermappe - og jeg er derfor ved at undersøge markedet for webshopsystemer m.m.. Produktudvalget bliver nok ikke stort; vi snakker 10-20 produkter maks. (indtil videre).

Er der nogen, der kan byde ind med, hvorfor man skulle vælge at basere sin shop på Joomla fremfor et andet webshopsystem? Er der på nogle områder, hvorpå Joomla skiller sig ud og kunne være fordelagtigt at bruge?

Jeg behøver ikke et detaljeret svar, men bare nogle overordnede highlights, hvis det er muligt.

På forhånd tak for svar :)

/ Jan
http://www.whiteaway.com/

Re: Joomla vs. andre webshopsystemer

Posted: Fri May 02, 2014 5:49 pm
by Sonderup
Hej,

Valg af weshopsystem skal bl.a. baseres på antal produkter og ambitioner for shoppen (og mange andre ting).

Prøv at tage et kig på Hikashop, som jeg vil tro passer godt til det du søger (www.hikashop.com). Hikashop er ikke for simpel ej heller for kompliceret. Du vil ret hurtigt kunne have en solid webshop op at køre med Hikashop.

Administrationen til Hikashop er meget brugervenligt - hvilket udviklerne også er. ;o) Har mødt dem ved flere lejligheder og det er nogle kompetente fyrer.

Nu har postet dit indlæg i "Joomla 2.5". Du skal helt klart gå efter Joomla 3, som Hikashop er kompatibel med.

Afprøv det og vend gerne tilbage, hvis du har nogle tekniske spørgsmål til Hikashop og Joomla.

Re: Joomla vs. andre webshopsystemer

Posted: Mon May 05, 2014 7:17 am
by BonusNinja
Hej Bahnhof

Mange tak for hurtigt svar. Hikashop lyder interessant, og tak for heads up mht. at bruge en nyere Joomla!-udgave; det er min fejl, at jeg har postet dette i 2.5.

Jeg vender tilbage, hvis der skulle være eventuelle spørgsmål.

Vh. Jan

Re: Joomla vs. andre webshopsystemer

Posted: Wed Mar 25, 2015 6:00 pm
by BonusNinja
Planerne tog en anden drejning, men jeg vil stadig gerne have en shop. Nu er mit spørgsmål så bare, om Hikashop kan måle sig med WooCommerce. Jeg kunne også godt tænke mig at se nogle eksempler på populære/større shops, der kører med Hikashop.

------------------------------
Med venlig hilsen
BonusNinja / Jan
http://afbetaling.nu/ - http://computerafbetaling.dk/

Re: Joomla vs. andre webshopsystemer

Posted: Fri May 22, 2015 10:07 am
by littlejohn
Brug Woocommerce hvis ambitionen kun er 10 produkter, du allerede har siden kørende i en Wordpress og ikke er vant til Joomla.

Re: Joomla vs. andre webshopsystemer

Posted: Mon Feb 08, 2016 11:22 am
by lpete
Janich har meget ret i at værdien af Woocommerce afhænger af antallet af produkter. Vi har lidt 1000 produkter på vores site, http://www.dreammodels.dk/ - og det kan bestemt mærkes på hastigheden.

Dengang hvor der kun var 100 produkter så kørte sagerne fint, men ved 1000 produkter begynder krisen at nærme sig (og vi kører altså på en relativt tung VPS).

Har dog set Woocommerce implementationer med 10,000+ produkter der kørte nogenlunde, men det stiller store krav til udvikling og hardware hvis det er ambitionerne.