Får ikke opp norsk flagg

Spørsmål om administrasjon og installering

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
hawri
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Oct 16, 2012 7:29 pm

Får ikke opp norsk flagg

Post by hawri » Tue Oct 16, 2012 7:44 pm

Hei
Jeg setter opp en side med som i første omgang skal være tre språklig, engelsk, tysk og norsk. Har lagt inn language switch, og har bygget opp alt helt likt med de tre språkene.
Har begynn fra scratch 2 ganger nå, men norsk kommer fortsatt ikke opp som velge flagg, kun engelsk og tysk. Klarer ikke se hva som er feil.
Noen ideer.
Last edited by imanickam on Sun Oct 28, 2012 6:56 am, edited 2 times in total.
Reason: Moved the topic from the forum Norwegian Forum » Oversettelser to the forum Norwegian Forum » Joomla! 2.5 » Administrasjon/installasjon. In the future, please post your questions in the appropriate forums.

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4797
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Får ikke opp norsk flagg

Post by rued » Wed Oct 17, 2012 9:50 am

En idé å opplyse om hvilken versjon av Joomla det er snakk om, og eventuelt hvilket tillegg som brukes for flerspråklig oppsett - og hvordan du har konfigurert dette?
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

hawri
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Oct 16, 2012 7:29 pm

Re: Får ikke opp norsk flagg

Post by hawri » Thu Oct 25, 2012 10:36 am

Beklager sent svar.

Kjører Joomla 2.5.7, har fulgt en guide på [youtube], og har bare aktivert de funksjonene som allerede er i joomla 2.5, lagt inn 3 språk i language manager. Alt er blitt gjort stegvis for alle tre spåkene ( da tenker jeg menyer og artikler), men Norsk kommer ikke opp som valg i language switcher module. Hvis noen har en god guide å referere til i tekst form hadde det vært flott, kan da eventuelt starte fra scratch.

Noe uklart som jeg må presisere? er mer tilgjengelig på forumet nå :p

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4797
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Får ikke opp norsk flagg

Post by rued » Thu Oct 25, 2012 11:26 am

Du svarte ikke på hvordan du har konfigurert dette.
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

hawri
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Oct 16, 2012 7:29 pm

Re: Får ikke opp norsk flagg

Post by hawri » Thu Oct 25, 2012 12:33 pm

Hvis det er selve language manager du tenker på.
URL Lang..Code: no
Image Pre..: no
Langu Tag: no-NO
Language Switch er satt til all languages, og On all pages, får da opp flaggene til engelsk og tysk.
Menyene er satt opp Main menu som Home, og all languages, Har kopiert hele den menyen og lagd en ny meny for hvert språk til tilhørende language.
Modulene har jeg og satt opp til de forskjellige menyene..

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4797
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Får ikke opp norsk flagg

Post by rued » Thu Oct 25, 2012 3:59 pm

Vel ...

Språkkode for språkfiler er jo nb-NO, så det er sikkert en fordel om du bruker samme for innholdsspråk.

Når det gjelder modulen 'Språkvalg' finnes det et valg der for 'Aktivt språk', dvs. om aktivt språk skal vises som valg sammen med øvrige.

Utover det, se http://docs.joomla.org/Language_Switche ... Joomla_1.6
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

hawri
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Oct 16, 2012 7:29 pm

Re: Får ikke opp norsk flagg

Post by hawri » Sun Oct 28, 2012 3:15 pm

Se der ja, språkkoden var feil. Default norwegian gikk av da jeg endret det, så gjorde jeg den nye språkkoden default. funket som bare det nå.
Saken løst
Takker for hjelpen ;)


Locked

Return to “Administrasjon/installasjon”