HJELP HAR FÅTT 400 FEILKODE

Generelle spørsmål relatert til Joomla! 2.5, som ikke passer i andre forum ovenfor

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

selvfiks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sat May 25, 2013 4:02 pm

HJELP HAR FÅTT 400 FEILKODE

Postby selvfiks » Sun May 26, 2013 9:41 pm

Hei. Jeg installerte for noen minutter siden en utvidelse (WebEngage). Ikke lenge etter forsvant forsiden på nettsiden min og feilmeldingen jeg får er:

En feil har oppstått.
Den forespurte siden finnes ikke.

Hovedsiden
Dersom problemet gjentar seg, kontakt en administrator av nettstedet og rapportere feilen nedenfor.
#400 It has been detected a sequence that could mean a hacker attack. Your request can not be processed.

Jeg trenger å få opp siden igjen så fort som mulig. Jeg har avinstallert utvidelsen uten at det har hjulpet i det hele tatt.

Noen som har erfaring med slike koder? Jeg tror ikke at jeg har blitt hacket, men man hvet aldri.

Isåfall bør WebEngage fjernes fra joomla sin nettside.

Hjelp meg er dere snill.

Nettsiden er http://www.selvfiks.net

selvfiks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sat May 25, 2013 4:02 pm

Re: HJELP HAR FÅTT 400 FEILKODE

Postby selvfiks » Sun May 26, 2013 10:11 pm

Problem solved ;-)

toyni
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 77
Joined: Mon Oct 20, 2008 8:18 am
Location: Hebnes i Ryfylke

Re: HJELP HAR FÅTT 400 FEILKODE

Postby toyni » Mon May 27, 2013 7:38 am

Det veldig kjekt viss du seier frå kva som løyste det slike gonger. Då hjelper det kanskje oss andre ein anna gong :)


Return to “Generelt”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest