Major webiste problem...

Discussion regarding Joomla! 2.5 Performance issues.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
mrdja
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Sep 17, 2008 10:45 am

Major webiste problem...

Post by mrdja » Sun Jan 30, 2011 5:46 pm

Hi, I'm new to Joomla 1.6 and am experiencing some problems with it...
Please check http://dusanstankovic.net/index.php/links... Image links are broken, and a lot of things don't work.
I've tried to turn the SEF off, but couldn't do it, because all links for administration panel tools (new article, save & new, save & close...) appear as #.
Please help... Don't know what to do...

Thanks!

 
User avatar
apnafaidag
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 246
Joined: Fri Sep 11, 2009 1:06 am
Contact:

Re: Major webiste problem...

Post by apnafaidag » Sun Jan 30, 2011 7:15 pm

i can see main image in banner, is you mentioned or sent links where you are facing problem

mrdja
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Sep 17, 2008 10:45 am

Re: Major webiste problem...

Post by mrdja » Mon Jan 31, 2011 3:54 am

apnafaidag wrote:i can see main image in banner, is you mentioned or sent links where you are facing problem
Hi, thanks for the responce!
Here's a screenshot...
Image
http://img267.imageshack.us/i/sshotw.jpg

User avatar
apnafaidag
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 246
Joined: Fri Sep 11, 2009 1:06 am
Contact:

Re: Major webiste problem...

Post by apnafaidag » Mon Jan 31, 2011 12:49 pm

If u find file i attached, there is no path define for he image , u need to add complete image path ,
i suggest i.e
http://www.abc.com/images/icon.jpg.....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

mrdja
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Sep 17, 2008 10:45 am

Re: Major webiste problem...

Post by mrdja » Mon Jan 31, 2011 5:49 pm

apnafaidag wrote:If u find file i attached, there is no path define for he image , u need to add complete image path ,
i suggest i.e
http://www.abc.com/images/icon.jpg.....
Thanks... I understand that, but there's a lot of places where I should change the path manually, plus i wouldn't know what to do with the admin panel...

 

Locked

Return to “Performance - Joomla! 2.5”