Page 1 of 1

Major webiste problem...

Posted: Sun Jan 30, 2011 5:46 pm
by mrdja
Hi, I'm new to Joomla 1.6 and am experiencing some problems with it...
Please check http://dusanstankovic.net/index.php/links... Image links are broken, and a lot of things don't work.
I've tried to turn the SEF off, but couldn't do it, because all links for administration panel tools (new article, save & new, save & close...) appear as #.
Please help... Don't know what to do...

Thanks!

Re: Major webiste problem...

Posted: Sun Jan 30, 2011 7:15 pm
by apnafaidag
i can see main image in banner, is you mentioned or sent links where you are facing problem

Re: Major webiste problem...

Posted: Mon Jan 31, 2011 3:54 am
by mrdja
apnafaidag wrote:i can see main image in banner, is you mentioned or sent links where you are facing problem
Hi, thanks for the responce!
Here's a screenshot...
Image
http://img267.imageshack.us/i/sshotw.jpg

Re: Major webiste problem...

Posted: Mon Jan 31, 2011 12:49 pm
by apnafaidag
If u find file i attached, there is no path define for he image , u need to add complete image path ,
i suggest i.e
http://www.abc.com/images/icon.jpg.....

Re: Major webiste problem...

Posted: Mon Jan 31, 2011 5:49 pm
by mrdja
apnafaidag wrote:If u find file i attached, there is no path define for he image , u need to add complete image path ,
i suggest i.e
http://www.abc.com/images/icon.jpg.....
Thanks... I understand that, but there's a lot of places where I should change the path manually, plus i wouldn't know what to do with the admin panel...