[REQUEST] SAVE AD INPUT BUTTON RESULTS IN 404-COMPONENT ERR

Discussion regarding Joomla! 2.5 Performance issues.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
dlefinc
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat May 28, 2011 2:38 pm

[REQUEST] SAVE AD INPUT BUTTON RESULTS IN 404-COMPONENT ERR

Post by dlefinc » Sat May 28, 2011 4:14 pm

PHP Built On Linux 2.6.18-53.1.6.el5.028stab053.6 #1 SMP Mon Feb 11 20:14:28 MSK 2008 i686
Database Version 5.0.91-community
Database Collation utf8_general_ci
PHP Version 5.3.3
Web Server Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/4.4.7
WebServer to PHP Interface cgi-fcgi
Joomla! Version Joomla! 1.6.3 Stable [ Onward ] 18-Apr-2011 23:00 GMT
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/534.24 (KHTML, like Gecko) Chrome/11.0.696.68 Safari/534.24.

I'm receiving a 404-component not found error after trying to post a new ad in any of my categories, after clicking the save input button on the NEW AD form. (http://craveandsave.ca/index.php?option ... Itemid=120) I tried all the SEF forum post ideas, and still can't figure it out. This has happneed after accidently trying to install an NATIVE 1.5 Module jCOMMENT. Can this be the cause? I un-installed the component after realizing the OUT-OF-DATE compatibility version. I'm using the latest and stable version of AdsManager. Any info giving would be appreciated.

 
 
Locked

Return to “Performance - Joomla! 2.5”